Laster podcaster

Nyeste podcaster

Blue Shadow Thumbnail SM

Radical Reviews – Blue Shadow (Feat. LGR)

Ninjaer, roboter og ekte Co-op glede venter ved horisonten, er du klar?!

Publisert 3.02.2016

Radical Reviews Header2

 

Ikke bare er Blue Shadow på NES en av mine personlige favoritter, men denne videoen var uten tvil min favorittepisode å skrive, skyte og klippe. Prosessen tok i overkant av 2 måneder fra start til slutt. Vi skjøt live sekvensene på 6 dager, hvorav første dag varte i 10 sammenhengende timer! Bare klippen tok over 115 timer med intensivt arbeid. Kort sagt, vi har jobbet hardt med denne videoen.  I mellomtiden var jeg i full fart med Jurassic Park videoen og en halloween episode som til slutt endte opp med å bli utsatt til 2016 -_- derp… På den positive siden så utviklet Blue Shadow prosjektet seg til å bli den mest omfattende videoen sålangt. Jeg håper dere nyter dagens dose moderne retroanmeldelse!

 

 

Til alle dere som lurer på hvordan en smalltime dudebro som meg klarte å få lånt til seg den silkemyke stemmen til LGR: jeg er like overrasket som dere. Jeg vet bare at han valgte å ta seg tid til å hjelpe en felles YouTuber av sin egen gode vilje. Clint er en awesome fyr folkens, så klikk her for å ta turen innom kanalen hans, og vis ham litt norsk kjærlighet mens dere er der :D