Wings fra Cinemaware

Spillanmeldelse

wings

 

Wings fra Cinemaware ble lansert oktober 1990 til Amiga og ble raskt populært for sin kombinasjon av arcade action, flysimulator og gode historie i spillet. Spillpressen tok det også godt i mot og ga stort sett bare toppkarakterer mens Amiga World ga det en 65. plass på listen over de beste spillene til Amiga noen sinne.

Watch out for the Hun in the sun!

Du tar rollen som en pilot under starten av første verdenskrig og før hvert oppdrag kan du lese et utdrag fra din egen dagbok som forteller krigens gang, ting som skjer i skvadronen og andre historiske begivenheter. Så er det opp i skyene i et 3D perspektiv og kjempe mot fienden! Som oftest er du akkompaniert av en vingmann eller to, og er du helt alene, har du faktisk muligheten til å feige ut ved å ta en nødlanding. Dog ikke veldig populært hos din overordnede. Andre oppgaver kan være straifing runs hvor du kan beskyte en kolonne eller bombeoppdrag. Etterhvert som du klarer oppdrag, kan du bli tildelt medaljer eller forfremmelser. I tillegg øker dine ferdigheter innen skyting, flyving, mekanikk osv. Sistnevnte er kjekt å kunne, spesielt når våpnene låser seg.

Wings

Er du ute etter et skikkelig flott flyspill, så bør du virkelig ta en titt på Wings! For de som liker håndholdt spilling, kan det nevnes at det også ble lansert til Gameboy Advance i 2002 og det er fortsatt mulig å finne carts der ute til en forholdsvis rimelig penge.

Ca verdi:
Amiga: Ca 400-500,- for CIB
GBA: Ca 300,-+ for CIB. Ca 150,- for cart only.

Skjeldenthetsgrad: (1-5 hvor 5 er hønsetenner)
Amiga: 4
GBA: 3


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *