Combat School til C64/128

Husker du Combat School til Commodore 64?

Combat School

Det er det endel som gjør, både med glede og skrekk. Spillet som var ansvarlig for mang en defekt joystick og en hel mengde med frustrasjoner. Du blir kastet rett ut i en hinderløype hvor poenget er å vrikke joysticken frem og tilbake så raskt som overhodet mulig, kun avbrutt av et korrekt timet trykk på knappen for å hoppe over hinder. For å gå videre må man slå drillinstruktøren (eller kompisen din) og de få sekundene du klarer under en fastsatt tid, blir tatt med videre. Og tro meg.. du trenger hvert eneste lille nanosekund for å kunne slå dette spillet. Ytterst få kan faktisk fortelle hvordan det slutter, da du etter all trening og etter å ha banket instruktøren, blir sluppet rett ut i kamp for å frigjøre noen fanger.

Den strenge instruktøren
Den strenge instruktøren

I tillegg er du mest sannsynlig såpass sliten i hånda at tårene triller og du helt klart mener å bite av hele armen er en god ide for å slippe smertene.

Musikken er det anerkjente Martin Galway som står for og spillet kom både på diskett og kassett. Førstnevnte er definitivt å anbefale for å slippe langtekkelig loading. Perfekt spill til voerspiel!

Du kan lese mer om spillet hos lemon64.com.

Joystickdrepen


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *