Spillmuseets Retro Cast episode 5 – Hvordan spiller vi retrospill idag?, Brødrene Dal, “Utfordringen” + masse mer

Lars Øyvinn, Jørgen og Jan Olav er igang på nytt og denne gangen snakker vi om hvordan vi spiller retrospill idag, Brødrene Dal, vi tester “Ninja Gaiden” i vår ferske “Utfordringen” spalte++

retro-cast-forsidebilde-5

Spillmuseets Retro Cast vil bli utgitt en gang i uken, så hver fredag fremover vil dere få en god dose retrorelatert preik og en aldri så liten dose avsporinger!! Facebook siden vår finner dere her!

I denne episoden ønsker vi å utfordre lytterne våre til å ta del i frustrasjonen “Shadow Warriors” (Ninja Gaiden) til NES og se hvor langt dere kommer, her vanker det en grønn Gameboy Color med flere spill som premie til den som kommer lengst.

 

Spillmuseets Retro Cast episode 5 :

Lars Øyvinn fra Retrogaming Trøndelag , Jørgen (Spillmuseets webutvikler), Jan Olav Hegvik (redaktør, skribent og en av Spillmuseets grunnleggere)  snakker om hvordan vi spiller retrospill idag, Brødrene Dal, Ninja Gaiden pluss mye mer, vi kan som i de foregående episodene garantere en stor mengde avsporinger. Ikke glem å delta i den vanvittige konkurransen for å komme så langt man kan i “Ninja Gaiden” på NES, her vanker det flotte premier på den som kommer lengst. Savestates er FORBUDT! I og med at dere lyttere utsatte oss for den utrolige opplevelsen det er å spille “Shadow Warriors” kunne vi ikke annet enn å spre gleden ^^ Bildet over hvor langt du er kommet kan sendes til [email protected] og fristen er på 1 uke.


Dere finner oss også via RSS streamen http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:109322869/sounds.rss

og ved å søke i podcast apper med søkeordet “spillmuseet”, eller ved å besøke itunes http://itunes.apple.com/no/podcast/spillmuseets-retro-cast/id911670531

 

Vi vil takke så mye for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, det verdsettes stort av samtlige i Spillmuseet!! Er det noen temaer dere ønsker vi skal ta opp etc så sleng inn kommentar her eller på facebook siden vår , NerdAlert eller Retrogaming Trøndelag (gruppe og side) sin. All ris og ros tas til etterretning. GOD FORNØYELSE!!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *