Min Retroreise 13: Super Metroid SNES

Min Retroreise er en video-serie der jeg skal prøve alle konsollspill jeg noengang har spilt på Nintendo NES, Sega Master System, Super Nintendo, Playstation, Nintendo 64 & Diverse håndholdte.

I denne serien vil jeg prate om mine egne minner fra en svunnen tid, samtidig som jeg synser om hvordan spillene føles i dag. Håper å gi alle en nostalgisk reise. Kanskje til og med noen henter ned de gamle konsollene sine fra loftet og blåser støvet av dem etter å ha sett et par episoder?

I denne episoden får vi et innblikk i Kenneth Jørgensens retroreise, der han viser meg Super Metroid til SNES – et spill som jeg aldri har prøvd, men absolutt burde.

Følg NerdAlert på: facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *