Episode 12 – Super Mario Bros. og Jahn Teigen er temaet denne uken

Vi snakker om våre minner fra spillet som reddet en hel industri og har bidratt til at den er der den er idag. I “Husker du?” snakker vi om et ikon innen norsk musikk, dette og masse mer i ukens episode!

retro-cast-forsidebilde-mal-supermariobros

 

Spillmuseets Retro Cast vil bli utgitt en gang i uken, så hver fredag fremover vil dere få en god dose retrorelatert preik og en aldri så liten dose avsporinger!! Facebook siden vår finner dere her!

For å høre vår forrige episode som var en Halloween spesial så er det bare å klikke her.Episoden inneholder våre minner rundt de mangfoldige Addams Family spillene. Vi gjenopplever også minner fra John Capenters grøssermesterverk “Halloween” i “Husker du?” spalten.

Spillmuseets Retro Cast episode 11 – HALLOWEEN spesial:

Lars Øyvinn fra Retrogaming Trøndelag , Jørgen (Spillmuseets webutvikler), Jan Olav Hegvik (redaktør, skribent og en av Spillmuseets grunnleggere) snakker om et meget spesielt plattform spill som reddet en hel industri, denne uken er det duket for Shigeru Miyamoto sin udødelige klassiker “Super Mario Bros.” I “Husker Du?” spalten tar vi for oss en av norges mest kjente og kjære artister, nemlig den alltid blide Jahn Teigen. Dette pluss mengder av avsporinger får du på øret i denne ukens episode!

Har dere noen spørsmål, ønsker om temaer osv så ta kontakt, dette kan gjøres på facebook eller ved å sende en mail til [email protected]

Dere finner oss også via RSS streamen http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:109322869/sounds.rss

og ved å søke i podcast apper med søkeordet “spillmuseet”, eller ved å besøke itunes http://itunes.apple.com/no/podcast/spillmuseets-retro-cast/id911670531

Vi vil takke så mye for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, det verdsettes stort av samtlige i Spillmuseet!! Er det noen temaer dere ønsker vi skal ta opp etc så sleng inn kommentar her eller på facebook siden vår , NerdAlert eller Retrogaming Trøndelag (gruppe og side) sin. All ris og ros tas til etterretning. GOD FORNØYELSE!!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *