Den nye Ghostbusters-filmen blir jentebonanza, og vi tror det blir bra!

Nå har det blitt avdekket hvem som spiller i den nye Ghostbusters-filmen

ghostbusters-reboot

Du tenkte kanskje at Bill Murray, Dan Aykroyd og Harold Ramis skulle komme tilbake for å spille i den nye Ghostbusters-filmen?

Vel, Harold Ramis er dessverre død, så med mindre han spiller et spøkelse er han nok ute av bildet.
Bill Murray begynner å dra på årene, så med mindre hele filmen skal foregå på et gamlehjem er neppe et hovedrolle-comeback i sikte. Dan Aykroyd på sin side har det pent sagt flippet for, bare se her


Kanskje det ikke er så rart at produksjons-selskapet ønsker å starte noe nytt med de nye Ghostbusters-filmene. Som kjent er det Paul Feig (Bridesmaids) som har tatt over prosjektet fra Ivan Reitman.

Dette tror vi om en ny kvinnelig cast

Hvis du ikke har fått det med deg er det Melissa Mccarthy (Bridesmaids, This is 40, Gilmore Girls etc..), Kristen Wiig (Bridesmaids, SNL, Despicable Me, Date Night),  Kate Mckinnon (SNL), Leslie Jones (SNL, Stand-up komiker) som har signert kontrakt som cast-medlem i rebooten av Ghostbusters-filmene.

Vi tror dette kommer til å bli en suksess, og her er grunnene

1. Selv om vi kanskje ikke liker å inrømme det var Bridesmaids en relativt morsom film, og her får vi flere av castmedlemmene pluss regissøren.

2. Vi har vært plaget av forferdelige remakes i det siste. Mange Hollywood-studioer tenker at tiden er inne for en remake siden de nå kan lage praktisk talt hele filmen i 3d, eller cashe penger på et kjent navn. Vi nevner bare Clash of the Titans, Karate Kid (heisann Harald Zwart, de driver ikke med karate i Kina), Arthur (Ingen andre en Dudley Moore),  Planet of the Apes (Tim Burton versjonen) og listen fortsetter.

Med en ny kvinnelig casten blir de nødt til å skrive om historien, og forhåpentligvis lage noe helt nytt.

3. Disse damene har hatt fantastiske sketsjer i Saturday Night Live og tidligere filmer. I tillegg er de ikke redde for å være drøye. Se bare her

Kristen Wiig

Kate McKinnon
https://www.youtube.com/watch?v=h7Ot7jLFtXo

Melissa Mccarthy

4. Vi slipper den døve mannsjåvinistiske humoren fra de første filmene. Ja, vi sa det. Bill Murray humoren fra 80-tallet har rett og slett gått ut på dato.

5. Den første Ghostbusters-filmen kom fra SNL-skuespillere, så hva kan være bedre enn at nåtidens SNL-skuespillere får prøve seg på rebooten?

6. Winston skulle egentlig bli spilt av Eddie Murphy i de orginale Ghostbusters-filmene, men valgte å droppe filmen grunnet Beverly Hills Purk. Det at de har castet Leslie Jones, som akkurat som Murphy har stand-up bakgrunn, gjør at de endelig kan bruke denne karakteren slik de ønsket i utgangspunktet.

7. Det er bare å innse det gutter, disse jentene er noen av de morsomste nålevende komikerne, uansett kjønn.

Vi tror dette blir en fantastisk film folkens, det er bare å glede seg!

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *