Denne youtube-kanalen har vi blitt fans av!

Den 28 år gamle film og spill-entusiasten Gisle Skogesal har startet youtube-kanal, og vi digger den

 

Uten navn
En kanal med mye innhold allerede!

Gisle, som er bosatt i Kristiansand , har vært interessert i å lage videoer ganske lenge, noe som nå har ført til at han har valgt å starte opp en glimrende youtubekanal med ovennevnte innhold, og det velklingende navnet That Geeky Gamer. Flaks du fikk sikra deg det navnet på youtube Gisle!

Filmer sin lidenskap

Gisle er lidenskapelig opptatt av spill og film, noe som høres godt når han prater i vei på engelsk på kanalen sin. Hey..du sa han var norsk du!?, slapp av..han er helnorsk, men har valgt å bruke engelsk da han ønsker å nå ut til flest mulig. Engelsk er jo et språk de aller fleste av oss behersker godt, så vi opplevde null problem med dette når vi tok oss en titt på noen av videoene han har ute på kanalen sin. Det ligger mye humor i episodene, og det er god kvalitet både på klipping, lyd og bilde.

Vi anbefaler dere å ta en titt på denne episoden for å få et godt innblikk i Gisle sin stil og humor.

Hva syns That Geeky Gamer om en av de mer utfordrende titlene til den gode gamle NES mon tro? DIE HARD!

Hva med filmer sier du? Her har vi hans gjennomgang av Jumanji!

 

Dette var en kort introduksjon av That Geeky Gamer , og hvis dere ønsker å se mer så trykk “abonner” på hans youtubekanal! Gi han en tommel opp på de videoene dere liker også, og del de med venner. Vi kommer til å presentere flere videoer fra Gisle i tiden fremover.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *