Simpsons i 8-bit er vanvittig!

Hvorfor så ikke Bart VS the Space Mutants ut slik?

Se her alle dere som driver med pixel-perling. Her har dere haugevis med inspirasjon å hente!

Simpsonsgåten

Hva er det med Simpsons som gjør at det har holdt ut i så mange år? Hva er det som gjør at man stadig kan lage nye episoder med Bart, Lisa, Homer og Marge? Vi vet ikke, men det er tydelig at det er en faktor som inspirer stadig nye mennesker til å utfolde seg kreativt.

Denne introen er laget av to designere som ønsket å skapet en ny pixelisert intro for Simpsons. Hvis du kjenner igjen streken er det kanskje ikke rart, fordi introen er skapt av Paul Robertson, mannen bak Scott Pilgrim-spillet og Gravity Falls.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *