Nytt fra That Geeky Gamer

TGGProfileFacebook
Gaming kan få enhver av oss til å bli litt småstressa..

 

I denne serien anmelder jeg spill, filmer og slike ting på en
forhåpentligvis morsom og/eller undertholdende måte.

Ettersom jeg visstnok har fått lov til å dele noen av mine videoer her
på disse sidene til tider, ville jeg denne gangen dele to videoer hvor
jeg gjør noe litt spesielt.

Jeg kaller disse for “The Better Choice” og her sammenligner jeg to versjoner av det samme spillet forå finne ut av hvilket som er best. Håper det faller i smak og takk tilalle på Spillmuseet for for all støtten og for denne flotte mulighetenog ikke minst takk til absolutt alle som betsemmer seg for å ta entitt. Takker nok en gang!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *