Only in Japan

Only in Japan_header

Velkommen til artikkel-serien som tar for seg det mest fasinerende og merkelige landet i verden!

Only in Japan tar nemlig for seg alle de merkeligste historiene, oppfinnelsene, produktene og spillene fra den stigende solens rike. Hver lørdag gir jeg dere ukentlige kuriøsiteter fra dette eksentriske landet.

 

UKENS PRODUKT:

FINGERSPILL

Tuttuti Banko Game er et lite spill som går ut på å “poke” det som kommer opp på skjermen. Det er et hull på siden av selve spillboksen som du kan putte fingeren din (eller noe annet stivt) inni. Den ene utfordringen er å “poke” en jente i ansiktet.

Det sier vel seg selv hva japanerne bruker dette spillet til…

JAPAN-TOY-BANDAI

 

UKENS VIDEO:

A LINK TO THE PAST

Den japanske TV-reklamen for The Legend of Zelda: A Link to the Past er hysterisk morsom. Den er også utrolig kul på en 80/tidlig 90-talls måte.

 

UKENS SPILL:

HATOFUL BOYFRIEND

Interaktive dating-sims er veldig populære spill i Japan. De involverer somregel å møte diverse animerte mennesker, gå igjennom diverse dialogvalg (og minigames) for å få dem til å like deg og til slutt å bli sammen med dem. Hatoful Boyfriend er kanskje den særeste dating-simmen til nå. Du spiller nemlig som det eneske mennesket i spillet, en jente. Alle andre karakterer i spillet består av diverse fugler (som kan snakke), i hovedsak byduer. Det er ditt mål å finne den fuglen du liker best, for så å flørte og prøve å bli sammen med den.

Crazy shit med andre ord. For VELDIG spesielt intereserte.

 

UKENS WTF!?:

JAPANSK EREKSJON

Er det kunst!? Hvem filmet denne videoen!? WTF!!!?

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *