En samler fra Toten

Navn: Ann-Kristin Bratteng

Alder: 25 år

Sted: Lena, Østre Toten

 

Først og fremst; hva samler du på?

Samler vel så og si på det som er av tv-konsoller og hånd-konsoller. Av spill samler jeg mest på Pokémon og Final Fantasy. Har en stooor svakhet for både Pokémon og FF. Hva favoritten av Pokémon og FF er vet jeg ikke, for de deler en grei førsteplass hos meg hvertfall. Har også en svakhet for Crash Bandicoot og Spyro til PS2.

 

Hvor lenge har du samlet?

Interessen har alltid vært der siden jeg var liten, men begynte å samle da jeg var rundt 17 og fikk min første PS2, så rundt 8 år. Fikk det kanskje litt seint i forhold til mange, men bedre seint enn aldri. Spilte alltid hos bestekompisen min, så er der jeg har fått interessen for konsoller og spill fra.

 

Hva er din favorittkonsoll?

Min favorittkonsoll er PlayStation3, er oppvokst med PS1, så ble at jeg har holdt meg til PS serien. Av håndkonsoller er 3DS favoritten.

 

Har du et spill å anbefale som har fått for lite oppmerksomhet?

Warioland! Hadde det til GBC husker jeg, Warioland II tror jeg det var, og ingen andre hadde hørt om det og mente det var dårlig fordi de foretrakk Mario istedetfor, enda de andre unga i gata ikke hadde prøvd Warioland engang! Jeg spilte det istykker omtrent for det ble ødelagt til slutt, for spilte det heeele tiden husker jeg. Er jo et bra spill, men har rett og slett ikke fått oppmerksomhet nok på grunn av Mario ;)

 

Hvor er samlingen din om 5 år?

Der den er nå tenker jeg, er ikke det som blir prioritert for øyeblikket. Men oppgraderinger kommer hele tiden. Har veldig lyst på Sega (samma hvilken egentlig, helst alle) og Sonic spillene til Sega. Blir vel en PS4 etterhvert også, så den er vel i samlinga i løpet av 5 år. Og mere Pokémon og Final Fantasy selvfølgelig. :D

 

Hvilke leker, spill, filmer og tv-serier var viktig for deg i oppveksten?

Av spill gikk det selvfølgelig i PlayStation 1 og 2 og diverse spill til dem. Som Crash Bandicoot, Spyro, GTA spillene og myyye Driver1 til PS1, med ratt og pedaler selvfølgelig. Spilte også mye Game Boy Color og alltid Pokémon Blå. Av serier og filmer var jeg veldig glad i Jurassic Park da jeg var liten og forsåvidt fortsatt den dag i dag. Er unormalt interessert i dinosaurer til å være ei voksen jente på 25 :) Gikk også mye i Olsenbanden, Cry Baby, Pokémon (selvfølgelig) og MacGyver! Den kjekkeste mannen på tv på 90-tallet syntes jeg da hvertfall! Tror ikke jeg hadde noen leker som var viktige for meg under oppveksten. Hadde en bamse bare som heter “Brummer`n” som var med meg på ALT! Fikk den til min første jul, og har den fortsatt 25 år seinere. Er ikke med på alt nå lenger da, men den viktigste “leka” jeg hadde under oppveksten, og er fortsatt viktig for meg siden den har vært med på det meste og at jeg har den fortsatt.

 

Hva står på toppen av ønskelista?

På toppen står faktisk Sega! Og det som finnes i verden av FF og Pokémon, men det får heller være på toppen av “never gonna happen”-ønskelista. x)

 

Er det noe du vil reklamere for?

Nei, det er det ikke gett :)

 

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *