En gamer fra Twitch

Navn: Emilie Wolden

Alder: 24

Bosted: Oslo

 

Først og fremst; hva spiller du nå?

 

Nå om dagen går det i Pillars of Eternity, Diablo 3 og World of Warcraft, hvor jeg spiller med guilden. Det kommer alltid nye spill og det er så utrolig mye jeg vil spille igjennom.

 

Hva slags utstyr bruker du når du gamer?

 

Jeg bruker min kjære PC til å spille på. Har også en PS3 som det trykkes på en gang i blant.

 

Hva er ditt beste gaming-relaterte kjøp (tilbehør, spill, etc..)?

 

Hva skal man si? Mitt beste gaming-relaterte kjøp må være PC’en min. Eller så gjorde brodern et veldig godt valg en jul, hvor han hadde kjøpt Kingdom Hearts som julegave.

 

Hvor kjøper du spillene dine?

 

De fleste kjøpene mine foregår på Steam og Origin. Må si pengene flyr når det er salg. Eller så er Gamestop butikken jeg drar til for å titte litt og handle inn spill til konsoll.

 

Hvorfor begynte du med gaming?

 

Hvorfor jeg begynte kan jeg ikke huske. Jeg kan huske det startet med NES og Gameboyen til brodern. Det ble deretter mer avansert da brodern spilte Final Fantasy og Red Alert, det samme gjorde nabogutten. Til slutt begynte jeg å ønske meg egne spill.

 

Hva er ditt favorittspill gjennom tidene?

 

Pokémon må være min favoritt. Fikk Pokémon Blue en bursdag, og Pokémon Yellow var det første spillet jeg noen gang kjøpte selv. Her har det gått uendelig mange timer, både som liten og den dag i dag.

 

Hva spiller du med kompisene dine når dere er samlet?

 

Når vi samles har det ofte gått i League of Legends og Diablo. Ellers så streamer jeg via Twitch. Der får jeg spille med seere og møte andre som er engasjerte i spill. Her spiller jeg både singleplayer spill og andre morsomheter som seere vil delta i.

 

Hvor leser du om gaming og hvilke kanaler følger du på youtube?

 

Hvem liker vel ikke en god latter fra selveste Pewdiepie? Eller så er jeg mye omkring og titter på Twitch med tanke på spill jeg interesserer meg for i forskjellige perioder. Jeg liker også å holde et øye på VG’s Level Up, sidene gamer.no og pressfire.no.

 

Hvilke spill ser du mest frem til akkurat nå?

 

Jeg gleder meg utrolig mye til Kingdom Hearts 3 skal komme ut. Dette kan jeg ærlig innrømme at jeg har ventet på siden 2007, og det begynner å bli en del år!

 

Er det noe du vil reklamere for eller anbefale?

 

Jeg får vel benytte anledningen til å ønske alle velkommen til å være med på streamen min. Her spiller jeg rett og slett det som faller meg inn, og har en god tid med seerne. Jeg er å finne på Emrock90, via twitch.tv.

 

 

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *