En gamer fra Hønefoss

 

Navn: Rune Andresen
Alder: 29
Bosted: Hønefoss

 

Først og fremst; hva spiller du nå?

For tiden spiller jeg Dying Light, Borderlands og The Godfather. Dette på hver sin Playstationgenerasjon.

 

Hva slags utstyr bruker du når du gamer?

Jeg spiller hovedsaklig på konsoll så det går i orginale kontrollere til de maskinene jeg spiller på. Jeg spiller på alle konsollene, men mest på Playstation og Nintendo i alle generasjoner. Tven er en 42″ Philips 100Hz og jeg lar lyden komme derfra også. Vil jeg ha bedre lyd ved spilling på PS3/4 så bruker jeg mine orginale Sony Playstation headset. Når jeg rører meg bort på pc-gaming så bruker jeg min HP h8-1132sc med de orginale komponentene(er ikke verdens beste på pc-hardware), med en trådløs Logitechmus og det billigste kablede Logitechtastaturet som er.

 

Hva er ditt beste gaming-relaterte kjøp (tilbehør, spill, etc..)?

Litt vanskelig å plukke ut bare et kjøp, men tror jeg kanskje lander på Borderlands 2 sin Ultimate loot chest limited edition. Syns den pakka var veldig forseggjort, pluss at jeg fikk den til en veldig god pris og at den kom to dager før release.

 

Hvor kjøper du spillene dine?

Jeg kjøper mesteparten av spillene mine på Coolshop, Elkjøp, Facebook, Gamestop og Game(så lenge det varer).

 

Hvorfor begynte du med gaming?

Mario skal nok ha ca. 90% av æren hvorfor jeg startet med gaming sånn skikkelig. Når jeg fikk min egen Super Nintendo med Super Mario World som seksåring så ble jeg bitt av basillen. Jeg husker hvordan jeg lærte meg banene i blinde og at jeg rundet det igjen og igjen, og jeg ble aldri lei. Så fikk jeg A Link to the Past som åpnet mitt sinn innenfor gaming, og jeg begynte å elske adventure og rpger. Før dette så hadde det nesten bare vært plattformspill og da hovedsaklig SMW, men også Blues Brothers på pc som jeg hadde spilt før Mario.

 

Hva er ditt favorittspill gjennom tidene?

The Legend of Zelda: A Link To the Past er nok det jeg setter høyest gjennom tidene. Mye fordi det var det første møtet mitt med adventure-sjangeren, og det er spillet som jeg har rundet flest ganger og et spill jeg aldri blir lei. Dette, for meg, er overlegent det beste spillet i serien og jeg tror ikke det kommer til å forandre seg med det første. På en god andreplass så er Borderlands, da dette “reddet” meg fra noen år hvor jeg hadde mistet interessen for gaming, og bare spilte sport- og bilspill.

 

Hva spiller du med kompisene dine når dere er samlet?

Det blir vel mest Fifa over noen øl, men spiller også en del top-down rollespill og twinstick-shooters med kamerater. Når det kommer til retrospilling så er det Mario Party, Mario Kart og Super Smash TV det går i.

 

Hvor leser du om gaming og hvilke kanaler følger du på youtube?

Leser det meste om gaming fra gamer.no, gamereactor, pressfire, ign, 1up og kotaku, pluss at jeg noen ganger roter meg inn på forskjellige gamingblogger. Hvilke kanaler jeg følger på Youtube er alt for mange til at jeg orker/gidder å ramse opp her, men de jeg er innom mest er Game Grumps, IGN, Rooster Teeth, Peanutbuttergamer, ThatOneVideoGamer(The Completionist), ProJared og i det siste har jeg begynt å se mer på Spillmuseet sine videoer.

 

Hvilke spill ser du mest frem til akkurat nå?

The Witcher 3, Hatred, Earthlock: Festival of Magic, Quantum Break, Tales of Zestiria, Divinity: Original Sin(PS4-versjonen), Zelda og The Division. Og da er det sikkert et par titler jeg glemmer i farta.

 

Er det noe du vil reklamere for eller anbefale?

Jeg syns folk skal ta seg en titt innom kanalen til mine gode venner i Brus eller Bæsj. Liten prosentdel som er spillrelatert på kanalen, men liker du å se folk spy på Youtube så er det kanalen for deg. Har selv vært med en episode hvor jeg fikk æren av å smake på pultost som brus. Ja, det var grusomt. Og hvis du liker poppunk så slenger jeg ut litt selvreklame for bandet mitt Judo Kick, som er å finne på Spotify.

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *