Indiutviklere til Retrospillmessen!

En Samurai i Norge

Julian Fjeld og Richard Dahl Bøifot heter duoen som står bak det kommende spillet Forged:Unnatural. Dette er en foreløbig arbeidstittel på et spill som vil handle om en samuraikriger på vandring. Han er på søken etter kunnskap som vil gjøre ham til en bedre kriger. Hans søken fører han til en liten landsby i kongeriket Norgte, hvor han møter en selvutnevnt forsker som søker en hjelpende hånd til sine prosjekter. Samuraikrigeren bestemmer seg for å hjelpe forskeren, men snart viser det seg at det er mer ved denne landsbyen det så ut som ved øyekast.

PreAlphaScreenshot

Gameplay

Det viktigste elementet i dette spillet vil være gameplay, nærmere bestemt kamp. De ønsker å utvikle et variert og tilfredstillende kampsystem som endrer seg drastisk etter hvilket våpen og utstyr spilleren bruker. Hvert objekt vil ha unike effekter og egenskaper uten å involvere begrep som strength, agility, intelligence og Stamina. Spilleren får dermed muligheten til å velge mellom ulike typer spillestiler, uten å måtte tenke på hva som er best, men heller hva som er mest interessant å bruke!

ConceptArtNøkk

En forsmak

Under messa vår i August vil dere få muligheten til en ekslusiv forsmak på dette norskutviklede spillet! Hvis dere ønsker å følge utviklingen i forkant av messa, så har de også en nettside der folk kan følge med på utviklingen av spillet! Vi gleder oss!

Følg utviklingen her!

Kjøp billetter her!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *