En ny aktør til retrospillmessen! nintendo8bit.no

Nintendo8bit

Nettbutikken nintendo8bit.no med Stian Olsen i bresjen, vil være representert under retrospillmessen i August! Nintendo8bit vil stille med alt fra NES startpakker, SNES og Nintendo 64 maskiner, kabler, kontrollere, pin connectors til NES og mye annet tilbehør.

FamicomBox

FamicomBox

det vil i tillegg til masse retrostæsj være en demostand med både en famicombox og en famicomststion som dere kan få klå på. Det er ikke hver dag disse godbitene er tilgjengelig for Ola Nordmann! Så det er bare å glede seg, for det gjør vi!

FamicomStation

Kjøp billetter nå!

Hvor får man kjøpt billetter? Er det forhåndssalg sånn at vi slipper den værste køa? Ja, og ja! Det er bare å trykke HER! Det er ingenting å vente med!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *