Pixelzombies inntar Retrospillmessen ! !

The Saga of Hlenkr

Dere som var i Sandfjord på fjorårets messe husker nok spillet “The Saga of Hlenkr,” som ble presentert der! Utviklerne bak dette spillet kommer tilbake i år også, og denne gangen har de med seg en hel skare med zombier! For å være litt mer konkret, så er det snakk om et spill i beste retrostil, der du og en venn skal samarbeide om å slakte zombies!

Fortell oss mer!

Ble dere nysgjerrig? Ålreit, her kommer det litt mer! Historien starter med at 2 badass karer på motorsykkel cruiser gjennom ørkenen. På veien møter de en horde med zombier, og etterhvert får de kontakt med “Tech Dude” via radio. Han spør om våre helter kan hjelpe til å holde innbyggerne i live! Ganske basic, men det enkle er ofte det beste! Ihvertfall når det kommer til å slakte zombies!

SCRN_1

FatPixieStudios

FatPixieStudios, som er studioet som står bak dette spillet, lover at det vil bli stort fokus på progresjon og unlocking av nye våpen og egenskaper! Du vil trenge all den hjelpen du kan få når du skal få innbyggerne tilbake til “Tech Dude” sitt hovedkvarter i kloakken..La oss nå håpe at det ikke er noe zombier der nede..

SCRN_2

Billetter og oppdatert info!

Alt om det som skjer på messa er å finne på hjemmesiden til Retrospillmessen eller på facebook!Du kan også finne informasjon på sidene til Spillmuseet, og du finner forhåndssalget av billetter HER!

For mer info om FatPixStudios kan dere gå HER!

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *