Ukens gamer er fra Haugesund

 

 

Navn: Anders “AndyLonn” Lønning

Alder: 25 (født herrens år 1990)

Bosted: Haugesund

 

Først og fremst; hva spiller du nå?

I disse dager går det stort sett i The Witcher 3: Wild Hunt som jeg har ventet på, vel siden jeg fullførte The Witcher 2 når det kom ut. Det er en serie jeg har forelsket meg i totalt, så langt at jeg per dags dato har lest samtlige av bøkene spillene er basert på, til og med de som ikke er offisielt oversatt til engelsk ennå. Jeg har også lovet en kompis å fullføre Persona 4 Golden før Persona 5 kommer ut, så jeg driver litt med det på siden av. Må også nevne Splatoon, ellers blir samboeren min skuffet.

 

Hva slags utstyr bruker du når du gamer?

Jeg kjører stort sett “vanilla” oppsett, da jeg gamer på diverse konsoller (PS4, Wii U, Playstation Vita og PC). Til PCen har jeg et Logitech G110 tastatur og en Steelseries Diablo III mus. Begge to er godt modne for oppgradering.

 

Hva er ditt beste gaming-relaterte kjøp (tilbehør, spill, etc..)?

Hmm, den er tøff. Jeg syntes spesial utgaven av The Witcher 3 scorer veldig høyt, men det som har holdt meg gående lengst er når jeg plukket opp Deus Ex for en hundrings. Det spillet er ansvarlig for mannen dere, ehm, leser om akkurat nå.

 

Hvor kjøper du spillene dine?

Gamestop Amanda her i Haugesund hvor jeg bor, eller på nett (Amazon, Platekompaniet, CDON).

 

Hvorfor begynte du med gaming?

Er det kleint å si skjebne? Fra spøk til revolver. Da jeg var svært ung (2-3 års alderen) hadde vi en Windows 3.1 Laptop med tofarget skjerm, På den maskinen var det installert 3 spill som jeg kan huske. Chips Challenge, Prince of Perisa og Wolfenstein 3D. Samme året fikk søstrene mine og jeg vår første konsoll (Sega Mega Drive) og vips så var jeg frelst. Det hjalp også å ha alle søskenbarna mine rundt meg som spilte alt fra Ports of Call til Half-Life mens jeg vokste opp. Husker første gang jeg så Grand Theft Auto hos en kompis av søskenbarnet mitt som om det skulle vært i går.

 

Hva er ditt favorittspill gjennom tidene?

Det står mellom 3 spill; og selv den listen endrer seg hele tiden. Størst påvirkning av meg som spiller er Deus Ex. Spill jeg lettest kan gå tilbake til når som helst Super Mario 64. Til syvende og sist faller jeg alltid tilbake på spillet som jeg i en alder av 6 år lærte meg engelsk for å kunne spille; Civilization 2.

 

Hva spiller du med kompisene dine når dere er samlet?

Da går det i splitscreen eller arena spill hvor vi alle kan spille mot hverandre, om det er Perfect Dark, Goldeneye, Towerfall Ascension, Nidhogg, Mario Kart. Egentlig hva det måtte være så lenge vi kan spille det mens vi er påvirket av alkohol.

 

Hvor leser du om gaming og hvilke kanaler følger du på youtube?

Nærmest eksklusivt følger jeg gjengen fra Giant Bomb. Deres morsomme innfallsvinkler på spill er noe som alltid får meg i godt humør, og det at jeg har besøkt studioet deres i San Francisco gir meg en følelse av “tilhørighet”. Hver uke er det Giant Bombcast eller Beastcast på ørene mens jeg gjør dagligdagse ting, Og når guttungen er i seng på kveldstid er det Quick Looks og diverse annet premium innhold de har på siden sin. Følger også Max Scoville og resten av gjengen på IGN’s Podcast Beyond, for innerst inne er jeg en Sony Fanboy. Men litt innenfor der igjen sitter en liten Sega fanboy å gråter.

 

Hvilke spill ser du mest frem til akkurat nå?

Zelda til Wii U. Deus Ex: Mankind Divided, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Og så krysser jeg fingrene for at Rainbow Six Siege skal bringe serien tilbake til gamle høyder (nei, ikke R6: Vegas. Her snakker vi Rogue Spear).

 

Er det noe du vil reklamere for eller anbefale?

Takker for muligheten, og vil kjapt si at jeg på en veldig irregulær basis driver og anmelder spill / skriver blogger på Gamereactor Norge sine community sider under navnet AndyLonn. Skriver enda sjeldnere på GiantBomb.com sine sider under samme navn, men det aller letteste for å følge med på hva jeg holder på med er og følge meg på Twitter: @AndyLonn

 

 

 

PS! Spillmuseet ønsker flere gamere/samlere. Er du interessert? Send en mail til: [email protected]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *