Amiibo Extravaganza

Gutta i Ærre Dritt har tatt turen over til Stavanger for å gjøre en innspilling med NerdAlert‘s Kenneth Jørgensen. Men på veien så måtte de lage en road trip film og hva er ikke bedre enn en Amiibo Extravaganza, der gutta konkluderer med om Amiibo er dritt eller the shit.

Ærre Dritt har gått i samarbeid med mediehuset Drammens Tidende og det betyr at publiseringsdag her på Spillmuseet.no og på YouTube blir flyttet til hver lørdag. Så fra neste uke er det lørdag som gjelder, og da er det Kenneth Jørgensen som gjester showet.

Ukens episode har også en rykende fersk intro-låt laget av Kim “Keem One” Erikssen, som vil følge episodene fremover.

Husk å følge gutta på Facebook og ikke minst abonner på YouTube kanalen deres.

https://youtu.be/wwU7Qnfn3wk


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *