Vinn limited edition ps4 på Retrospillmessen!

20 års jubileum!

I forbindelse med at Playstation 1 ble 20 år, lagde Sony en jubileumsutgave av PS4! Disse ble begrenset til 12300 eksemplarer, og ble raskt et veldig ettertraktet samleobjekt blant fansen. Maskinene økte raskt i verdi, og i dag må man opp i temmelig høye summer for å i det hele tatt ha en sjanse til å få tak i disse på bruktmarkedet. Men frykt ikke! Under retrospillmessen i August har DU mulighet til å vinne denne herligheten! Vi har ikke en, men TO maskiner som vi kommer til å gi bort som premie under messa. I tillegg kommer vi til å holde en auksjon på en maskin der inntektene går til Røde Kors.

GG3A0016

Hva må jeg gjøre for å vinne?

Det du må gjøre for å vinne er å komme på Retrospillmessen i August . Vi kommer til å annonsere detaljene rundt konkurransen når messa nærmer seg. Så hva venter du på? Du kan kjøpe billetter her, så det er ingenting å drøye med! Hold av 29 og 30 August, for dette blir moro. For mer detaljer rundt messa, så gå til vår hjemmeside eller sjekk ut arrangementet på facebook her.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *