Retrospillmessen er over for denne gang..

Vi takker for en helt sinnsykt bra retrofest!

Det er et meget stolt crew som sitter igjen med minner om året vi sammen skapte Skandinavias største Retrospillmesse. Ja, du leste riktig. Med ca 4500 besøkende er vi nå det største Retrospill-eventet i hele Skandinavia. Dette gir oss en unik mulighet til å bygge videre på årets suksess og komme tilbake neste år med en enda bedre messe. Hvis du synes messa var rå i år, bare vent til neste år!

Takk til publikum

Fra dypest i hjertene våre ønsker vi å takke alle som kom på Retrospillmessen 2015. Fra dørene åpnet kl 10:00 på lørdag til de stengte 18:00 etter en forrykende konsert av Brentalfloss var det en jevn strøm av besøkende. Vårt crew i døra og kantina fikk virkelig kjørt seg og det ble en intens stresstest av bankterminaler.
Det har vært utrolig koselig for oss å se at så mange mennesker i alle aldre, kjønn og interessegrupper har vist fantastisk interesse for det vi har stilt ut og arrangert for dere.
Hva er vel bedre enn å se en far vise sønnen sin den aller første maskinen han hadde som barn? Eller se to små jenter spille mot hverandre i Pong, mens de ler og koser seg?
Slike ting varmer et retrohjerte.

Vi som jobbet med scenen hadde det kjempegøy med å arrangere konkurranser for dere. Spesielt gøy var det å se alle kidsa som konkurrerte i Tetris Party, og det vanvittige trykket da NoobWork kjørte første runde i F-Zero-konkurransen. Selv med litt tekniske problemer ble Super Mario-konkurransen også en stor suksess. Da vi ba dere klare bane 1 på Super Mario på kortest mulig tid var det faktisk en rekke av dere som klarte best mulig tid på 348. Helt utrolig!

Konsertene i år var vi ekstra stolte av å ha fått til. Det er ikke ofte at amerikanske youtube-kjendiser tar turen til lille Norge, og ikke minst til Sandefjord. Brentalfloss leverte varene så det holdt og det var flott å se at så mange kunne sangene hans og ville ha autografen etter konserten. Det fantastiske oppvarmingsbandet Kyoshu Orchestra fortjener også heder og ære. Maken til flinke karer skal man lete lenge etter.

På søndag ettermiddag når salen hadde stilnet var det et slitent crew som jobbet beinhardt med nedrigg til langt på natt. Disse fortjener en ekstra hyllest etter et fantastisk arrangement!

Sist men ikke minst, takk til alle dere som møtte opp på messa i år. Vi har hatt det fantastisk moro sammen med dere!

Hilsen
Jørgen (han som prata i mikrofonen) og alle vi andre i crewet for Retrospillmessen 2015!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *