Twin-Stick Gamers, September

Her er forrige måneds høydepunkter fra YouTube-kanalen Twin-Stick Gamers. Det vil komme en månedlig oppdatering med forrige måneds høydepunkter og “viktige” hendelser her på Spillmuseet.


Hallo igjen! Som noen kanskje har bitt seg merke i så har artiklene fra Twin-Stick Gamers glimret med sitt fravær en god stund nå. Grunnen til dette er nemlig at vi ønsker å omorganisere formatet på disse artiklene en smule, ettersom det å skrive en oppsummering av hver enkelt episode ikke alltid føles nødvendig. I lange gjennomspillinger blir rett og slett ikke alle episodene spesielt signifikante eller verdt å skrive noe særlig om her. Jeg har ikke følt at disse artiklene nødvendigvis har slått skikkelig an eller vært spesielt interessante for folk flest å lese heller, og det er jo en soleklart bedre løsning å faktisk se episodene på Youtube for å få “the genuine experience” uansett!
Det er stort sett meg, Rasmus som skriver disse artiklene og jeg er en særdeles opptatt kar som i tillegg til å gå siste-året på ingeniørhøgskolen attpåtil også er velsignet med en god dose latskap. Derav har altså dette tatt en stund å få sparket i gang.
Uansett så er planen å få ut en oppsummeringsartikkel månedlig hvor dere får kjappe oppsummeringer om hvilke gjennomspillinger vi bedriver for tiden og hvordan det går med disse. Dere får også se snedige “one-off’s”, altså spill vi kun spiller noen få episoder av, samt eventuelle annonseringsvideoer vi finner det for godt å lage.

1.års Jubileum!

September markerte vår tilbakekomst etter et lite avbrudd i opptaksrutinene våre grunnet ferie og sykdom, men Twin-Stick-Toget ruller videre inn i vår tredje sesong. Vi har også hatt et lite jubileum ettersom vi faktisk har drevet med denne galskapen i godt over et år nå!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=8o22cAGww4M[/embedyt]
Vi rigger opp telefonkameraet og trykker record for å si noen kloke ord til de stakkarene som ser på oss! I hovedsak er dette oss som sitter foran et kamera og feiler hardt med å si noe vettugt.

Månedens høydepunkter fra Resident Evil: Revelations 2:

Vi har også sluppet alle episodene fra episode 31 til episode 37 + finalen i vår gjennomspilling av Resident Evil – Revelations 2. Noen har kanskje lagt merke til at vi har hatt litt dårligere lyd under Goof-Troop og de siste episodene av Resident Evil. Dette er bare å beklage, vi glemte nemlig å ta opp lyd fra den gode mikrofonen og fikk kun tatt opp lyd fra mikrofonen på Petters laptop. Den laptop’en står til høyre for Petter, mens jeg sitter å mumler til venstre for han og da er det rart at jeg høres overhodet. Her er et par tilfeldige videoer fra månedens utvalg.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=z_dtc6COTy4[/embedyt]
I denne episoden fikk jeg og Petter oss en real utfordring og ble som et resultat litt fåmælte. Frykt ikke, fordi vår radikale redigør RediGeir er på saken og med en stadig overhengende fare for å få søksmål fra Nintendo, piffet han like godt opp stemningen med litt Mario-musikk og dustete lyder! For en type…

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=TgFjV7X5_ZU[/embedyt]
Her er siste episode! Vi er rimelig trøtte, men det får stå til! Som konklusjon mener jeg at det har vært ganske underholdende å spille gjennom spillet i samarbeidsmodus. Til tross for en skuffende “avslutning” på historien så byr spillet på god action, ekle monster og en god del stressende situasjoner. Personlig føler jeg at selv om dette var en god 2player-opplevelse så mister spillet mye av det som gjør Resident Evil til effektive skrekkspill og en vellykket spillserie når de fjerner følelsen av å være alene. Mange paralleller kan trekkes til Dead Space 3 som også var et solid spill på sitt vis, men ikke i nærheten av like skummelt som de andre spillene i serien.

Månedens høydepunkter fra Castlevania 3: Dracula’s Curse:

Episode 10 og 11 av Castlevania III-gjennomspillingen vår har så absolutt bidratt til å gjøre Youtube til et mer profesjonelt nettsted. Jeg sliter som vanlig med Castlevania, lett er det nemlig ikke! Kun to episoder denne måneden så legger like godt ved begge to her.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=HEGw6RImeJA[/embedyt]
Kanskje min favoritt-gjennomspilling av alt vi har gjort på kanalen! Jeg blir så frustrert og irritert at hvis dette ikke er minst litt underholdende for folk å se på så vet ikke jeg!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=eRTw51MM7wQ[/embedyt]
Oi, se her du! Denne banen er vel et lite throwback til førstebrettet i Castlevania 1. Fikk hjertet i halsen gjentatte ganger i denne episoden også, men fikk omsider drept døden til tross for en overraskende “final form”!

Månedens høydepunkt fra The Unfinished Swan:

Vi fikk endelig rotet oss til å fortsette med The Unfinished Swan ettersom vi altså ikke var ferdige med det, hehehe… Det viste seg dog at vi likevel nesten var det og ble ferdig med det iløpet av én episode.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=OW9En4u59MQ[/embedyt]
Dette ble da slutten på en herlig gjennomspilling av et overraskende gripende spill. The Unfinished Swan viste seg å ha mer å by på enn man først skulle trodd. Det har underholdt oss, imponert oss og tilogmed skremt oss skikkelig til tider. Rett og slett et tankevekkende, interessant og visuelt nydelig spill som lett kan anbefales for de som liker litt mer tilbakelente spill.

Månedens høydepunkter fra Banjo Kazooie: Grunty’s Revenge:

Avslutningsvis så har episode 9-13 fra Banjo-Kazooie: Grunty’s RevengeGameboy Advance kommet ut. Her har dere et snasent utvalg!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=2opvcHRWqe4[/embedyt]
Denne episoden inneholder veldig mange merkelige lyder! Både bier og fugler bråker fælt. Spesielt fuglelyden falt i god jord hos Petter.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=JSQNT9V7ZBU[/embedyt]
Hver gang vi tar opp episoder fra dette spillet så starter vi med å være ved godt mot, men når vi tar opp dagens siste episode av Banjo-Kazooie så er vi helt skakkjørte. Spillet er ikke akkurat dårlig, det er bare veldig kjipt. Vi trøster oss selv med Non-Stop fra Freia.

Månedens bonus-innslag:

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=J5BHVZNCg9o[/embedyt]
Petter er på Wacken i Tyskland, en Metal-festival posisjonert midt i en gigantisk gjørmepytt. Og hva søren er dette for et band?

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=DOdTzl2jn8M[/embedyt]
Det er ofte morsomt å finne bugs og glitches i spill, spesielt i dette tilfellet hvor jeg får en Terrier til sveve!

Lyst til å vite mer om oss? Besøk oss på vår Facebook-side (https://www.facebook.com/TheTwinStickGamers)
Eller finn oss på YouTube
(https://www.youtube.com/user/TheTwinStickGamers).

Det var alt for denne gang. Sjekk gjerne ut noen av videoene våre! Vi er tilbake med en ny episode hver bidige dag.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *