Twin-Stick Gamers, Oktober

Her er forrige måneds høydepunkter fra YouTube-kanalen Twin-Stick Gamers. Det vil komme en månedlig oppdatering med forrige måneds høydepunkter og “viktige” hendelser her på Spillmuseet.


Det har tiden nok en gang kommet for å vende blikket bakover og se på hva som har foregått hos Twin-Stick Gamers i løpet av forrige måned. Og det er ikke rent lite heller.

Først og fremst bør det nevnes at jeg og Petter ikke lenger er de eneste tullingene som er å finne på kanalen! Vi har nemlig blitt akkompagnert av to suppehuer fra Petters vennekrets, nemlig “samboerne” Aage og Vegard med showet AttpåKlatten! Gi de en varm velkomst! Eller be de om å dra til gokk, samme kan det være, de er nå her uansett.
Med to forskjellig show på kanalen så blir det lettere å dekke en større mengde spill-sjangre. Jeg hadde nok aldri giddet å spille Borderlands på kanalen, men takket være Vegard og Aage så er dette nå ikke lenger et problem!

I tillegg til den daglige episoden Twin-Stick Gamers med meg og Petter klokken 12.00 så vil AttpåKlatten publiseres daglig klokken 16.00. Så om jeg og Petter mot formodning går tom for episoder grunnet hektiske hverdager en gang i fremtiden og ikke klarer å følge skjemaet så har vi i det minste noen som kan trå til og holde sirkuset gående inntil vi har kommet oss til hektene igjen.

Nytt show på Twin-Stick Gamers:

Som en introduksjon til AttpåKlatten så snekret vi sammen dette mesterverket av en sketch!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=MSDG-UkNUKM[/embedyt]
Vi rigger opp telefonkameraet og trykker “record” og det som følger er ren magi! Enn at det kan være så morsomt å være teit!

Vi prøver Shenmue:

Her har vi en såkalt “One-Off” hvor vi spiller et spill i en kort stund for å se om det ikke kan by på litt moro. I dette tilfellet ble det en god del moro når vi tester ut den fersk-modda Dreamcast-konsollen vår og slenger den japanske versjonen av Shenmue inn under lokket!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=xf8QIvH4nkw[/embedyt]
Ja, alle stemmer og undertitler er på Japansk. Nei, vi skjønner ikke bæret. Ja, vi har det hysterisk morsomt med å finne på vår egen versjon av hva som egentlig foregår. Muterte Ninja-Vaffler og gluten-allergi med mere, sjekk for all del ut denne episoden!

Vi prøver Philips Videopac G7000:

Jeg har fått fingrene i noe som er så retro at Super-Nintendo blir rene ung-gutten i forhold! Jeg har i alt fire spill til denne traveren og vi tester like greit alle.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=CZSRryMbQEw[/embedyt]
Når man er en spill-entusiast med fordypning i hardware som meg så er det jo rene jul-aften når vi får lekt oss med en skikkelig retro-konsoll som dette. Spillene er meget simplistiske og til dels merkelige, som feks. Take the Money and Run, men underholdende til tross.

Månedens skrekk og gru i Alien: Isolation:

Tradisjonen tro så runder vi av Oktober måned med noe skrekkelig skummelt i godt selskap med Petters bedre, og forsåvidt også søtere, halvdel. Ingen tvil om hvem som er “knasket” og hvem som er “knepet” i det forholdet for å si det slik! Fire grufulle halvtimers lange episoder får dere i oktobers blodige avslutning! Her er en smakebit!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=kGi9ItkPKuo[/embedyt]
Dette er en mye mer avslappet gjennomspilling enn man kanskje kunne forventet på Allehelgensaften, men slik ble det altså; en rolig kveld med litt smågodt og trivelig samvær. Og romvesen da så klart.

Månedens høydepunkter fra Banjo Kazooie: Nuts & Bolts:

Så over til de litt lengre seriene våre. I løpet av Oktober så har episode 7-15 fra Banjo Kazooie: Nuts & Bolts blitt sluppet. I denne omgang har vi faktisk klart å ha det litt morsomt med spillet. Her er noen appetitt-vekkere!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=xbJXVVRx3QM[/embedyt]
Jeg så noen glitch-videoer på youtube angående hvordan man kan få tak i oppgraderinger ved å fly rundt på en kasse. Dette gjør vi ganske mye av da dette spillet ikke er morsomt nok på sine egne premisser så vi må rett og slett bare “jukse” litt.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=nppT6MXUzv8[/embedyt]
Husker dere det jeg sa om at jeg hadde sett en glitche-video på youtube? I denne episoden så glitcher vi oss under verden, under vann som er under verden, under og i lava som er under og i verdenen, samt litt ved siden av verdenen. Det er helt sant også!

Månedens høydepunkter fra Castlevania 3: Dracula’s Curse:

Episode 12(del.1 og del.2) av Castlevania III-gjennomspillingen vår markerer det tidspunktet hvor det ble så forbannet vanskelig at vi måtte splitte opp episoden i to for å få med bossens undergang. Altså kun to videoer denne måneden så legger like godt ved begge to her.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=tm2rbBoGOTo[/embedyt]
Motgangen er særdeles sterk i denne episoden, derfor må vi tulle bort alvoret med god stemning og skitprat! Veldig god stemning her altså, sjekk det ut folkens!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=cFezIkrdQ1E[/embedyt]
Veldig ærlig frustrasjon, sinne sådan, er det som møter dere i denne episoden. Petter filmer meg også i mitt mørkeste øyeblikk. Det tok ca. fire timer å klare denne banen. Spillet er veldig bra, for all del, men dette er tortur! Verste møkka-brettet ever!

Månedens høydepunkter fra Until Dawn:

Episode 1 til 10 av vår nye gjennomspilling av det nye PS4-spillet Until Dawn kom ut i oktober og det er en noe spesiell affære, med dårlig sofaplass og prating i munnen på hverandre. Vi har nemlig besøk av Aage og Vegard. Spillet er uhyre cinematisk og underholdende og vekker lidenskapelig diskusjon blant oss om hva som er det beste valget å ta. Her får dere første episode!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=IfGBJ89m0wQ[/embedyt]
Med en dustete live-action intro så er galskapen sluppet løs! Blir det for mye søl med så mange kokker? Null problem, fordi ingen av oss er kokker…

Månedens høydepunkter fra Borderlands:

Her har dere AttpåKlattens første serie, nemlig Borderlands! I løpet av oktober presterte de å klemme ut episode 1 til 13! Tretten episoder der altså, ikke verst av ferskingene.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=wtU1N2vGI9s[/embedyt]
Aage og Vegard, aka TheHeadmaster95 og Veggis er for første gang på plass og slipper her sin aller første episode noensinne! Man får bare én “første gang”. Hvordan ble denne debut’en?

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=6VKurge5EFc[/embedyt]
Jeg vet da søren hva som foregår i dette spillet, men i denne episoden er Aage stille som en mus, noe som gir Edi-Tor mulighet til å skinne! Ja, akkurat som at jeg og Petter har en redigør ved navn Redi-Geir har Aage og Vegard en editor ved navn Edi-Tor. Makeløst!

Månedens bonus-innslag:

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=cz0P7bN8S8M[/embedyt]
Etter et lite impulskjøp satt jeg der med et forseglet eksemplar av Sonic Adventures på Dreamcast. Laget så en parodi på en litt arrig nordlending som et litt vennlig “stikk” til våre venner her på spillmuseet, nemlig gjengen i “Ærre Dritt!?” #plastenav

Lyst til å vite mer om oss? Besøk oss på vår Facebook-side (https://www.facebook.com/TheTwinStickGamers)
Eller finn oss på YouTube
(https://www.youtube.com/user/TheTwinStickGamers).

Det var alt for denne gang. Sjekk gjerne ut noen av videoene våre! Vi er tilbake med en ny episode hver bidige dag.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *