Radical Reviews – Jurassic Park III Park Builder

Radical Reviews Header2

Det begynner å bli en stund siden jeg sist rullet ut en video her på Spillmuseet. Kanskje jeg ikke har hatt tid eller kanskje jeg rett og slett ikke hadde mulighet? Nei,  mest sannsynlig er det fordi jeg er en lat fjert. Hvis dere har fulgt med på Lazor Flashback kanalen, så har dere mest sannsynlig fått med dere denne videoen, men for dere som fortsatt ikke har trykka på den sexy rød knappen under videoene mine på YouTube, har dere sjangsen NÅ! *kisskiss*

I episode 5 av Radical Reviews ser vi på Jurassic Park III: Park Builder på GBA. Er det en  kronjuvel skjult under et hav av middelmådige GBA spill? Sjekk ut videoen og bedøm selv.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=mfg0u4jhjmE[/embedyt]


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *