Radical Reviews – Blue Shadow (Feat. LGR)

Radical Reviews Header2

 

Ikke bare er Blue Shadow på NES en av mine personlige favoritter, men denne videoen var uten tvil min favorittepisode å skrive, skyte og klippe. Prosessen tok i overkant av 2 måneder fra start til slutt. Vi skjøt live sekvensene på 6 dager, hvorav første dag varte i 10 sammenhengende timer! Bare klippen tok over 115 timer med intensivt arbeid. Kort sagt, vi har jobbet hardt med denne videoen.  I mellomtiden var jeg i full fart med Jurassic Park videoen og en halloween episode som til slutt endte opp med å bli utsatt til 2016 -_- derp… På den positive siden så utviklet Blue Shadow prosjektet seg til å bli den mest omfattende videoen sålangt. Jeg håper dere nyter dagens dose moderne retroanmeldelse!

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=vOV7f_3hA7Y[/embedyt]

 

Til alle dere som lurer på hvordan en smalltime dudebro som meg klarte å få lånt til seg den silkemyke stemmen til LGR: jeg er like overrasket som dere. Jeg vet bare at han valgte å ta seg tid til å hjelpe en felles YouTuber av sin egen gode vilje. Clint er en awesome fyr folkens, så klikk her for å ta turen innom kanalen hans, og vis ham litt norsk kjærlighet mens dere er der :D

 


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *