Audio

 • The ASS #03: Avengers: Age of Ultron

  The ASS #03: Avengers: Age of Ultron

  NerdAlerts filmpodcast er tilbake! Vi har sett Ex Machina og kaster terningkast på Daredevil sesong 1. Hvorfor forlot Josh Trank Boba Fett filmen, blir Suicide Squad bra og er Black Widow et tøs?  Anmeldelse denne episoden er «Avengers: Age of Ultron». Hulk ut og gjør deg klar! Følg oss på:

 • NerdCast: Episode 98

  NerdCast: Episode 98

  To episke timer med Tommy, Christer og Thomas! Vi bruker spilltørken til å runde spill fra i fjor. Vi snakker Steam vs Mods, kickstarter Yooka-Laylee og spør hva pokker som skjer med Konami! Modderfockers og Spørsmålspalten! Følg oss på:

 • Tankesmie #027: Kan krigen mot terror vinnes?

  Tankesmie #027: Kan krigen mot terror vinnes?

  Dr. Jørpeland og Prof. Jørgensen tar for seg de store spørsmålene over en øl og svarer etter beste evne. En diskusjonspodcast for de ulærte. I denne episoden spør vi: Kan krigen mot terror vinnes? Denne episoden ble tatt opp med publikum den 29. April på KÅKÅ/Sting Nere i Stavanger. Tankesmie Live er i samarbeid med […]

 • NerdCast: Episode 97

  NerdCast: Episode 97

  To episke timer med Tommy, Christer og Thomas! GTAV PC og Titan Souls. Vi snakker Star Wars: Battlefront 3, E3 2015, Mods of Norway, stor annonsering og spørsmålspalten. Følg oss på:

 • The ASS – Star Wars: The Force Awakens trailer diskusjon

  The ASS – Star Wars: The Force Awakens trailer diskusjon

  Guttene diskuterer den splitter nye Star Wars: The Force Awakens traileren, skudd for skudd. Lær mer om den maskerte skurken, de nye imperiet og få svar på spørsmål som: Hvor mange kilometer i timen flyter en lyssabel i verdensrommet. Følg oss på:  

 • The ASS #02: Furious 7

  The ASS #02: Furious 7

  NerdAlerts filmpodcast er tilbake! Vi har sett Going Clear, The Guest og Netflixs Daredevil. Vi imponeres av ny Ant-Man trailer, snakker Independence Day 2 og Brett Ratner lager julefilm med Mariah Carey. Anmeldelse denne episoden er «Furious 7».  Sprett en Corona og buckle up! Følg oss på:

 • NerdCast: Episode 95

  NerdCast: Episode 95

  Tre episke timer med Tommy, Christer, Thomas og Kenneth! Den originale NerdCast er tilbake! Ori and The Blind Forest, Final Fantasy Type-0 og Final Fantasy 15 demo! Hva er Nintendos nye konsoll? Hva skjer med Kojima og Konami? Nye spalter, en haug med spørsmål og tidenes slanging! Gå ikke glipp av denne episoden! Følg oss […]

 • The ASS #01: Kingsman: The Secret Service

  The ASS #01: Kingsman: The Secret Service

  NerdAlerts filmpodcast, The Alan Smithee Show, slår tilbake! Vi har sett The Jinx, Lucy og Chappie! Hvordan ble Liam Neeson actionhelt og hva føler vi om en ny Star Wars film hvert år? Anmeldelse denne uken er “Kingsman: The Secret Service”! Følg oss på:

 • NerdCast X: Episode XX

  NerdCast X: Episode XX

  To episke timer med Thomas, Tommy og Kenneth! Den aller siste episoden av NerdCast X er her! Resident Evil Revelations, Alto, Divinity Original Sin! Vi snakker GDC 2015, tar for oss MGS5 nyheter og avslutter med stil! Følg oss på:

 • Tankesmie #026: Bør hasj legaliseres?

  Tankesmie #026: Bør hasj legaliseres?

  Dr. Jørpeland og Prof. Jørgensen tar for seg de store spørsmålene over en øl og svarer etter beste evne. En diskusjonspodcast for de ulærte. I denne episoden spør vi: Bør hasj legaliseres? Denne episoden ble tatt opp med publikum den 04. Mars på KÅKÅ/Sting Nere i Stavanger. Tankesmie Live er i samarbeid med KÅKÅ Kverulant […]

 • NerdCast X: Episode XIX

  NerdCast X: Episode XIX

  To episke timer med Thomaas, Fister og Slangen. The Order 1886, Hearthstone. Petter Molyneux driter på leggen, Kenneth som fengselsbitch og vinner av konkurranse! + En haug med spørsmål!   Følg oss på:

 • NerdCast X: Episode XVIII

  NerdCast X: Episode XVIII

  To episke timer med Thomas, Christer og Kenneth! Dying Light, Life is Strange og Transistor! Zelda + Netflix, spørsmålspalten og konkurranse! Følg oss på:

 • Tankesmie #025: Hvorfor frykter vi alderdom? (Live)

  Tankesmie #025: Hvorfor frykter vi alderdom? (Live)

  Dr. Jørpeland og Prof. Jørgensen tar for seg de store spørsmålene over en øl og svarer etter beste evne. En diskusjonspodcast for de ulærte. I denne episoden spør vi: Hvorfor frykter vi alderdom? Denne episoden ble tatt opp den 04. Februar på KÅKÅ/Sting Nere i Stavanger. Tankesmie Live er i samarbeid med KÅKÅ Kverulant Katedralen. […]

 • NerdCast X: Episode XVII

  NerdCast X: Episode XVII

  To episke timer med Thomas, Christer og Kenneth! Resident Evil Remake, Dying Light og Far Cry 4! Hvordan kan Microsofts HaloLens hjelpe pornoindustrien? Og hvorfor har Slangen kjøpt inn over 3000 Nintendo carts? Følg oss på:

 • Tankesmie #024: Er det sannhet i konspirasjonsteorier?

  Tankesmie #024: Er det sannhet i konspirasjonsteorier?

  Dr. Jørpeland og Prof. Jørgensen tar for seg de store spørsmålene over en øl og svarer etter beste evne. En diskusjonspodcast for de ulærte. I denne episoden spør vi: Er det sannhet i konspirasjonsteorier? Følg oss på: PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.

 • NerdCast X: Episode XVI

  NerdCast X: Episode XVI

  To episke timer med Christer og Thomas! Gutta har slangefri og bruker muligheten til å gå i dybden. Far Cry 4 boss stress, Assassin’s Creed filmen, spørsmål + mer Følg oss på:

 • Tankesmie #023: Hvorfor feirer vi nyttår?

  Tankesmie #023: Hvorfor feirer vi nyttår?

  Dr. Jørpeland og Prof. Jørgensen tar for seg de store spørsmålene over en øl og svarer etter beste evne. En diskusjonspodcast for de ulærte. I denne episoden spør vi: Hvorfor feirer vi nyttår? Følg oss på: PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.

 • NerdCast X: Game of The Year 2014

  NerdCast X: Game of The Year 2014

  Hva var fjorårets beste spill? Vi samler hele gjengen + gjest for å kåre det beste og verste fra spillåret som gikk. Nesten 3 timer med galskap!

 • NerdCast X: Episode XV

  NerdCast X: Episode XV

  To episke timer med Thomas, Christer og Kenneth! Gutta forbannes av tekniske problemer, Christer fortsetter Dragon Age-kjøret, Zelda går open world og Kenneth blir spist av ørn…! Følg oss på:

 • Tankesmie #22: Hva er egentlig Norsk Jul

  Tankesmie #22: Hva er egentlig Norsk Jul

  Dr. Jørpeland og Prof. Jørgensen tar for seg de store spørsmålene over en øl og svarer etter beste evne. En diskusjonspodcast for de ulærte. I denne episoden spør vi: Hva er egentlig Norsk Jul? Følg oss på: PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.