Veibeskrivelse, Retrospillmessen 2015

Veibeskrivelse / Reiseruter

Det går kontinuerlig både buss og tog til Sandefjord fra Oslo-området, man må ta toget som går mot Skien. Tilsvarende tog går fra Skien til Sandefjord. Det går også busser fra Kristiansand og omeng mot Oslo som stopper i Sandefjord.

Kollektivtransporten i Sandefjord

Tar man fly så går det busser fra flyplassen ned til togstasjonen og busstasjonen, men det viktigste er da å komme seg videre med kollektivtransport i Sandefjord.

Bussen en må ta fra Sandefjord sentrum er rute 03 som du finner her : http://www.vkt.no/Rutetabeller/Vestfold/Lokalruter-i-Vestfold
På rutebilstasjonen må man ta rute 03 mot Larvik som går fra rutebilstasjonen hver halve time. Den stopper ved Sandefjord Videregående skole som er stoppet du skal av på. Herfra er det ca 5 minutter å gå opp til hallen som Retrospillmessen 2015 arrangeres i.
Det koster 33,- for en voksenbillett. Og dere må si at dere vil av på stoppet på Sandefjord Videregående Skole. Under er et bilde av hvor man går av og går siste for å finne Retrospillmessen 2015!

 

Kjører du bil:

Fra E-18: Følg hovedavkjøring til Sandefjord fra E-18. Følg Sandefjordsveien rett frem og ta opp til høyre ved Dags Marked, fortsett litt opp og du vil få en Meny butikk på din høyre hånd samt Sandefjord Videregående skole på venstre. Fortsett rett fram i rundkjøringen og ta opp mot Jotunhallen/bugårdsparken i neste rundkjøring. Det vil være skiltet herfra til parkering og hvordan man finner Retrospillmessen 2015.

For kart/GPS: Krokemoveien 2-4, 3224 Sandefjord

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *