The Cover Project

To box or not to box

DSC01248

Mange av oss sitter på løse carts og det er jo vel og bra. Noen carts derimot gir en liten utfordring i og med at tittelen på spillet ikke står på enden, slik de gjør på NES spill. Ta f.eks Nintendo 64 spill som et godt eksempel. Så hva gjør man da? Noen velger å bruke en labelwriter og klistre merkelapper på sine spill, andre velger å lage cover selv som også beskytter spillene. Sistnevnte trenger ikke være en kjedelig jobb! The Cover Project (www.thecoverproject.net) er en nettside hvor brukere laster opp/ned cover fra forskjellige spill. Her finner man så og si alle konsoller fra Nintendo, Sega, Atari, Playstation osv. De fleste er “dessverre” NTSC cover, men det burde ikke spille så stor trille for de fleste. Det står også oppført hva slags boks coverene er laget til. Ta f.eks Gameboy cover som er laget til å passe DS bokser. Ellers er det fleste coverene laget for å passe “Universal Game Cases”.

Så hvordan får jeg tak i selve boksene?

Nintendo DS case (ca 50 kroner for 10 stk + frakt)
Universal Game Case  (ca 360 kroner for 100 stk + frakt og mva)

universal1


Posted

in

by

Comments

7 responses to “The Cover Project”

 1. retrojorgen Avatar
  retrojorgen

  Test

 2. retrojorgen Avatar
  retrojorgen

  Cnsfhndggdjmdggdgjm

 3. retrojorgen Avatar
  retrojorgen

  Dette er enda en test

 4. kire82oslo Avatar
  kire82oslo

  Någon sida som säljer Universal Game Case, och som levererar till Norge?

 5. Christian Hagen Avatar

  Jeg tror dessverre det er vanskelig å få dem til norge, i alle fall via den nettsiden som er referert til i artikkelen over. Mitt beste tips er ebay. Men prisene er nok betraktlig høyere.

 6. Christian Hagen Avatar

  Ja, prisen der er i grunn ikke så gal, mtp hvor dårlig stelt det er med oss her i norge generelt. Men det er klart at det er en helt annen prisklasse enn det de egentlig selges for i statene. Og det er vel kanskje det verste med det, de kunne vært så mye billigere. Selv med moms og forenklet fortolling.

  1. kire82oslo Avatar
   kire82oslo

   Helt enig. Då kan man nästan lägga till lite extra och hellre köpa original CIB än bara lösa carts. Men jag får se vad jag gör, ser ju ut som ett kul prosjekt till mina lösa carts :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *