En rad oppdatering

Nye brikker faller stadig på plass!

radcrew169.1280x720c

Vi i Spillmuseet jobber kontinuerlig med programmet for retrospillmessen. Og i dag ble det klart at folkene fra RadCrew, RetroCrew og Nerdcast vil delta på retrospillmessen. Mange av dere har sikkert kjennskap til RadCrew og  podcastene deres fra før, og om ikke, så har du gode ting i vente. Ta en tur innom siden deres og sjekk dem ut!

Mer om hva du har i vente på retrospillmessen og av folkene fra det vakre vestlandet dukker plutselig opp!


Posted

in

by

Comments

5 responses to “En rad oppdatering”

 1. Kenneth Jørgensen Avatar
  Kenneth Jørgensen

  Blir nice dette :)

 2. Ralf William Nummelin Avatar
  Ralf William Nummelin

  Jeg kommer!

 3. Jan Olav Hegvik Avatar

  Jeg begynner virkelig å glede meg helt vilt til dette :D Takker så mye for ett kjempetrivelig møte og ser fram mot ett videre flott samarbeid mellom RadCorp/RadCrew fremover. En spesiell til Kenneth Jørgensen med familie som tok seg godt av en retrosjel på tur til storbyen :D

 4. Jan Olav Hegvik Avatar

  *En spesiell takk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *