Top 5 Angry Video Game Nerd episoder

Etter over 100 episoder har Angry Video Game Nerd skrevet seg inn i retrospillhistorien. Her er min personlige topp 5 liste over episodene.

Angry Video Game Nerd illustrasjon - Laget av Chris Greener.
Angry Video Game Nerd illustrasjon – Laget av Chris Greener.

Angry Video Game Nerd eller James Rolfe som han heter i virkeligheten har som nevnt laget over 100 videoer som Angry Video Game Nerd. Han begynte å lage videospillanmeldelser helt tilbake i 2004, og videoene hans dukket først opp på Youtube, for så å bli en featured serie på det sosiale nettverket/mediasiden Screwattack.com.

James lager fortsatt videoer, og holder faktisk på å lage en film basert på Angry Video Game Nerd i disse dager. Filmen er i postproduksjon, og ventes å komme ut snart! I denne topplisten går jeg gjennom noen av videoene som brakte ham til der han er i dag.

5. Godzilla

Om man følger med på Angry Video Game Nerd merker man fort at han har en forkjærlighet for Japanske monsterfilmer, og da spesielt Godzilla. Det ble gitt ut Godzilla spill til så og si alle de klassiske konsollene, men alle var elendinge, og James Formidler det perfekt.

4. Swordquest

Det ble gitt ut helt ekstremt mange spill til Atari, så mange at hele markedet til slutt kollapset i 1983. 90% av spillene var sløve adapsjoner av spillefilmer eller generiske science fiction skytespill. Swordquest serien derimot var noe helt annerledes, noe magisk, og James gir en superbra introduksjon til fenomenet i denne videoen.

3. Nintendo World Championships

Det finnes cartridges til NES som er mer sjeldne enn andre, og spesialutgaven av Nintendo World Championship er en av dem. Denne episoden har et mer cinematisk preg, og en cameo av en annen retrospillvideofyr Pat The Nes Punk.

2. Odyssey

Gudfaren av retrokonsoller, Magnavox Odyssey får en gjennomgang fra James i denne videoen. Det er en utrolig fascinerende konsoll, med ekstreme begrensinger og rare løsninger for å komme rundt disse begrensningene. Det er helt på kanten av hva som er spillbart i det hele tatt.

1. NES Accessories

Dette er videoen jeg viser til folk når jeg skal forklare hva Angry Video Game Nerd. Det er den første av videoene hans som gav meg total latterkrampe. Hvis du lurer på hvor, bare vent til Konami Laserscope dukker opp!

 


Posted

in

by

Comments

One response to “Top 5 Angry Video Game Nerd episoder”

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

    Artig liste, Personlig digger jeg Castlevania episodene hans og “Chronologically Confused” – Stå på Jørgen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *