Starscream mot Rainbow Dash i Death Battle

Top 5 Death Battle episoder

Death Battle er en videoserie hvor to figurer fra videospill slåss mot hverandre. Her er vår topp 5 liste over de aller beste kampene!

Starscream mot Rainbow Dash i Death Battle
Starscream mot Rainbow Dash i Death Battle

Har du ikke fått med deg Death Battle? Da har du virkelig gått glipp av en av de nye store videoseriene i retrospillverdenen. Death Battle er hjertebarnet til Ben Singer, en videoskaper midt i 20-årene som har jobbet for den sosiale videosiden Screwattack.com siden han gikk på ungdomskolen. Sammen med Chad James spiller han vert i Death Battle videoene hvor to kjente videospillfigurer sloss til døden. Dette er vår topp 5 liste over de beste videoene i serien.

5. Justin Bieber mot Rebecca Black

Okay, så er de to her kanskje ikke videospillfigurer, men det er en morsom episode.

4. Luke Skywalker mot Harry Potter

Folk som elsker Star Wars hater ofte Harry Potter. Folk som elsker Harry Potter hater som regel Star Wars. Perfekt utgangspunkt for en Death Battle.

3. Link mot Cloud Strife

Zelda og Final Fantasy er uten tvil de mest kjente rollespillseriene til konsoll, men de holder seg stort sett til sine egne spill. Hva hadde skjedd hvis Cloud Strife dukket opp i Hyrule? Det får du se i denne videoen.

2. Rainbow Dash mot Starscream

Bronies er overalt nå, og de liker ponnier. En av de mest elskede ponniene, av grunner som er uforklarlige for meg, er Rainbow Dash. I denne episoden får hun prøve seg mot 100 tonn rent stål, som også kan transformere seg om til et fly. Vi snakker om Megatron i the Transformers høyre hånd og hærfører Starscream.

1. Mario mot Sonic

Det kunne ikke vært noen andre på førsteplass. Kongene av konsollene på 90-tallet, den ene maskot for Sega, den andre maskot for Nintendo og mer kjent enn Coca Cola. Denne kampen vil du ikke gå glipp av!

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Top 5 Death Battle episoder”

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

    Nice, dette var awesome!!!!! I dig it =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *