En mega-ultra-rare-L@@K-update angående Retrospillmessen i mai

Hva er det som er tre ganger så retro, og tre ganger så stort? Jo, det er Retrospillmessen i Store Berganhallen i Sandefjord!

rosazelda

Vi har et par vesentlige oppdateringer rundt Retrospillmessen.

Den første oppdateringen er følgende: Etter å ha opplevd en enormt positiv, og megamotiverende interesse fra dere som ønsker å delta på messen, har vi måtte se oss sjøl i speilet og innse at lokalet vi først hadde booket, rett og slett ville blitt for klamt. Vi har derfor jobbet intenst med å finne en enda større og enda bedre storstue for Retrospillmessen. Og etter et svært hyggelig møte med Sandefjord kommune og kulturetaten, er resultatet her. Vi gjør en massiv oppgradering og flytter hele messen til Store Berganhallen i Sandefjord, som er tre ganger så stor som vår forrige adresse. Vi tror fortsatt det vil bli intimt og hyggelig, men at vi samtidig slipper å være som sild i ei tønne. Nå er det ikke bare plass til deg og kompisen din, men også bestemor og naboen din! Obs! Dette betyr også at messen har fått ny adresse. Denne oppdaterte informasjonen finner du her Retrospillmessen.

Med større hall åpner det seg nye muligheter.

Foruten RadCrew som kommer helt fra Stavanger for å hjelpe oss på messen, så vil det komme flere aktører som vil stille ut, eller fortelle om sine prosjekter. Vi kan blant annet nevne at det vil komme en og annen indiespillutvikler, med et og annet spennende prosjekt. Vi kommer også nå til å ha flere arkademaskiner på messen som vil kunne benyttes av alle. Vi har og masse annet spennende i lupen og på gang, men kan ikke på nåværende tidspunkt røpe for mye (hohoho).

Om du kan vinne noe på Retrospillmessen? Klart du kan!

Big money, big prizes!
Big money, big prizes! Toaster bonus!

Foruten heder og ære, og den formodentlig gode følelsen av å være med på norges største retrospillevent, har du og muligheten til å stikke av med feite premier! Det vil bli holdt mange konkurranser under messen. Og her er et lite knippe av premiene som vil bli premiert til heldige, og muligens dyktige deltagere:

En komplett og tilnærmet ubrukt Pokemon Pikachu Nintendo64-konsoll

IMG_5381

Fra Spaceworld kommer denne lekre maskinen

Megadrive Arcade Classic
Disse vil også være sterkt reduserte i pris for besøkende av messen, i Spaceworld sin nettbutikk under hele messens varighet. Les mer om maskinen her.

2014

Det vil også premieres ut 4 festivalpass til Spillexpo som arrangeres i Lillestrøm i november. Disse passene gjelder for hele helgen og har en verdi på rundt 500 kroner stykket. Og flere både store og små premier vil det bli!

Håper å se deg 24. og 25. mai i Sandefjord i Store Berganhallen!

Har du noen ønsker eller spørsmål tilknyttet retrospillmessen? Trenger du tilrettelegging? Lurer du på om spesifike maskiner \ spill kommer på messen? Ønsker du å hjelpe til med promotering, premier, donasjoner eller lignende? Har du noe på hjertet? Har du et genuint prosjekt som er retrospillrelatert, og som du gjerne vil fortelle folk om?

Ikke nøl. Send oss en mail: [email protected]


Posted

in

by

Comments

4 responses to “En mega-ultra-rare-L@@K-update angående Retrospillmessen i mai”

 1. Jan Olav Hegvik Avatar

  Se her ja, masse fete premier :D

  1. Christian Hagen Avatar

   Det hadde ikke gjort noe om vi hadde han gale amerikaneren fra SMASH TV. Han kunne stått og ropt litt om premiene på messa. Fikser du det? :D

   1. Jan Olav Hegvik Avatar

    Hehe, kan prøve på han eller Gordon Ramsay

 2. christian Fremming Avatar
  christian Fremming

  “lokalet vi først hadde booket, rett og slett ville blitt for klamt. Vi
  har derfor jobbet intenst med å finne en enda større og enda bedre
  storstue for Retrospillmessen.”

  Hvis bare Spillexpo hadde innsett det samme(lørdagen) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *