En ny utstiller er klar for Retrospillmessen!

Det blir en fantastisk pen og spennende utstilling av vintage leketøy

toys2

Vi har gledelige nyheter på en helt ordinær tirsdag! Vi vet det er mange retrospillinteresserte som også har et nært forhold til leker av god gammel årgang. Jon Haarr tok kontakt med oss for en uke siden og fortalte om en imponerende samling av disse lekene. Vi ble derfor enige om at han måtte komme på Retrospillmessen. Her vil han stille ut en stor samling vintage leketøy. Det vil bli stilt ut G.I. Joe, He-Man Masters Of the Universe, Transformers, Turtles, samt mange andre kjenninger fra 80- og 90-tallet.

Det vil også være hundrevis av figurer til salgs på standen hans. Blant annet G.I Joe-figurer, Transformers og diverse andre actionfigurer i innpakning, masse vintage og noe mer moderne. Dette kommer til å bli en stand helt i tråd med konseptet vi ønsker å fremme. Jon Haarr er en entusiastisk samler som vil dele hobbyen sin med alle besøkende på messa. Dette er nok en grunn til å begynne å planlegge turen til Sandefjord 24. og 25. mai! toys4toys3toys1toys5

 


Posted

in

by

Comments

2 responses to “En ny utstiller er klar for Retrospillmessen!”

  1. Trond Sinfour Borgersen Avatar
    Trond Sinfour Borgersen

    gleder meg som en unge!

  2. Jan Olav Hegvik Avatar

    Der fant jeg igjen mange minner fra barndommen ja :D Detta er jo rett opp i gata di Trond :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *