Retrospillmessen: Husfliden + retrospill = sant?

Ida Sofie lager ting du kan ha nøklene dine på, putte i øret, ha rundt halsen, eller på veggen. Ganske mystisk ikke sant?

Plastic_beads1 (2)

Dette mystiske opplegget dreier seg om nok en ny utstiller og selger som kommer og deltar på Retrospillmessen. Denne gangen presenterer vi ei som heter Ida Sofie Haugdal og som driver med noe veldig kreativt og kult. Hun lager nemlig nøkkelringer, smykker, ringer, hårspenner, øredobber, bilder og mye mer. Med retrospill-, eller spill-motiv, selvfølgelig.

Ida har vært aktiv spiller siden Nintendo 64, men foreldrene var mest opptatt av å dra henne vekk fra TV-skjermen og til Husflid-stua. Det har gitt gode resultater innenfor håndarbeid. Og en kombinasjon av både retrospill og håndarbeid er jo perfekt? Det vil jeg tro. Dette er  blant noe av det Ida vil vise frem og selge på Retrospillmessen:

perle1IMG_0763

perle2

 

 


Posted

in

by

Comments

2 responses to “Retrospillmessen: Husfliden + retrospill = sant?”

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

    Gleder meg til å se hele utvalget du har, jeg vil også benytte anledningen til å legge inn en bestilling på noe Zelda relatert som kan smykke opp min egen Hyrule prinsesse på da nesten 2 år :D

  2. Yngve Johansen Avatar
    Yngve Johansen

    Så stilig! Jeg pussler litt på si med midi perlene fra Hama og. Gjorde faktisk ferdig en Chibi Kawaii av Akuma i Street Fighter i dag. Jeg er ikke spesielt interessert i “husflid” selv, men når man har 2 små jenter så blir bare pappa nødt for å bli med på leken. Så da lager jeg spillrelaterte greier på Hama-brettene, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *