Retrospillmessen: En ny selger er klar!

Helt fra eksotiske Sverige, kommer Andreas Karlsson.

llink

Stadig skjer det ting i planleggingen av Retrospillmessen, som nå bare er en kort måned unna. Det kommer ikke lenger kun nordmenn fra alle kriker og kroker av landet, men også svensker. Messen har blitt internasjonal, i en kjøttbolle-skala. Andreas kommer til å selge diverse nyvarer til Nintendo-maskiner. Box protectors til dine retrospill. Ubrukte NES-spill i ny stand, SCN-utgaver. Skrutrekkere, AC-adaptere, samt mye mye mer.

Dette er utvilsomt en svenske som har litt av hvert og det blir spennende å se hva som dukker opp for salg på messen. Ta en titt på videointervjuet bubblare.se gjorde med Andreas på spillrommet hans. En imponerende samling.

Vi sees i Sandefjord 24. og 25. mai.


Posted

in

by

Comments

2 responses to “Retrospillmessen: En ny selger er klar!”

  1. Jens Olav Bakkland Avatar
    Jens Olav Bakkland

    Utrolig flott samling, og veldig morro at du tar turen til Sandefjord i Mai :)

  2. Espen Dalhaug Avatar
    Espen Dalhaug

    Videoen funker ikke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *