NerdCast X: Episode I

ncx1

Ut av asken…NerdCast er tilbake!! To episke timer med Thomas, Christer og Kenneth! Infamous 2, Child of Light, The Wolf Among Us! Vi har vært på retrospillmessen, XBONE gir opp, Onkel reisende Mac og mye mer!

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikon

Comments

22 responses to “NerdCast X: Episode I”

 1. Daniel Avatar
  Daniel

  WOHOOO!!!!

 2. Tommy Jørpeland Avatar
  Tommy Jørpeland

  Veldig rart og artig og høre en NerdCast episode som pur lytter. Dere klart ilddåpen, stolte av dere. xoxo Onkel Reisende Mac

 3. Jakoozie Avatar
  Jakoozie

  Veldig bra cast! Synes Thomas klarer seg veldig fint som programleder . Velartikulert og flink fyr. Tror også det er ham jeg ligner mest på i spillsmaken. Den topp 13-listen var nesten spot on!

  Og fantastisk å ha nerdcast tilbake igjen! Savner jo Tommys silkerøst, men dette tror jeg kan bli veldig bra. Kanskje dere kan bli en fin kvartett når Tommy vender tilbake?

  Kudos for god lydkvalitet som vanlig. Jeg hører ukentlig på utenlandske skype-baserte podcaster med 10 ganger deres lytterbase, men dere har bedre lyd enn alle andre. Synes også dere er ganske flinke å unngå pinlige pauser, og avbryter hverandre sjelden.

  1. Jostein Hakestad Avatar

   Bedre lyd enn ALLE andre???

   1. Jakoozie Avatar
    Jakoozie

    Hihi. Dere er ikke med der Jostein, dere er ikke det jeg vil kalle Skype-baserte. Tenkte på podcastene som utelukkende bruker skype, hvor panelet ikke er i samme rom.. Dere er også generelt flinke på dette med skype, selv om lydkvaliteten på gjestene selvsagt varierer ut i fra hvilket utstyr de har.

   2. Magnus E.S. Avatar
    Magnus E.S.

    Lyden på deres “livecast” fra messa var jo episk!
    Har dere kjørt stereo separasjon før?
    Var magisk med stemningslyd i bakgrunnen og.

    1. Jostein Hakestad Avatar

     Jeg var redd at det ble altfor mye, og syns egentlig det var litt i meste laget med den messelyden. Men bra dere tålte det.

    2. Jostein Hakestad Avatar

     Vi har ALLTID stereoseparasjon men bare 20-30% så det er veldig subtilt.

     1. Magnus E.S. Avatar
      Magnus E.S.

      Det har jeg ikke lagt merke til før. Det er kanskje det som er kunsten også.
      Denne gangen ble det rart i begynnelsen og en artig ting utover i casten.
      “Åja, Jostein sitter til venstre for meg..” :D

  2. Tommy Jørpeland Avatar
   Tommy Jørpeland

   Om alt funker og Thomas har lyst og tid så har vi vært inne på tanken på tanken om å gjøre trioen til en kvartett ja, men med meg ved roret og Thomas som førstestyrman.

   1. Jakoozie Avatar
    Jakoozie

    Var det jeg tenkte også :) du bør nok styre skipet.

 4. Jakoozie Avatar
  Jakoozie

  Hvordan får dere forresten så god lyd? Tar dere opp hver person individuelt med egen “lokal” mikronfon, for så å klippe det sammen etterpå? Nekter å tro at Skype klarer å sende så god lyd :P

  1. Tommy Jørpeland Avatar
   Tommy Jørpeland

   Takk for fine ord. Vi tar opp vi en kjøpt Teamspeak server, den har en mye bedre lydkodek enn Skype, vi har også hver sin Blue Yeti Mic. Bra dere er fornøyd med lydkvaliteten :)

 5. kickanrun Avatar
  kickanrun

  Konge at NerdCast er tilbake! Betryggene å vite at Kenneth har juridisk assistanse i nærheten nå han legger ut på sine rants om ymse ukorrekte temaer :)

 6. kickanrun Avatar
  kickanrun

  Konge at NerdCast er tilbake! Betryggene å vite at Kenneth har juridisk assistanse i nærheten nå han legger ut på sine rants om ymse ukorrekte temaer :)

 7. Jon A Avatar
  Jon A

  JIZZ!!

 8. Jon A Avatar
  Jon A

  Synes Thomas gjorde en kjempe jobb btw

 9. ChuckBoris Avatar
  ChuckBoris

  Yesyesyes! Good stuff gutter! Apropos Mario 64… Sjekk denne versjonen: https://www.youtube.com/watch?v=yHpMcrv1D6k

 10. Magnus E.S. Avatar
  Magnus E.S.

  Helt magisk episode hittil (er kun halvveis, ble kvalm av å høre ferdig avsnittet om all jæger drekkinga)! Hørt på mens jeg har raka småstein av nysådd plen og luka ugrass, så sikkert ikke så lite teit ut der jeg står midt på det halvdårlige anlagte gressmatta og SKRATTLER av historier fra helgen som var..

  ..Litt vrient i starten å høre hvem som var hvem, siden slangen har kamuflert stemmen sin etter Ralf’ herjinger og med en bror inn i mixen, men det høres da ut som en verdig stolvarmer i Mr.Babymakers fravær!

  Gleder meg til å sette meg på bussen i morgen og høre resten av casten!

 11. ArilC Avatar
  ArilC

  Introen er like konge som alltid

 12. Kenneth Jørgensen Avatar
  Kenneth Jørgensen

  Takker til alle som likte Podcasten ! Hadde en liten klump i magen før casten ! “Tenk om det ikke funker ” men det funka :) tommy blir selvfølgelig en stor del av fremtidige caster frem til han kommer inn med samlet ben og tar over skuta !! :) Snart er det E3 og da får du dine E3 oppdateringer av Nerdcast !!

 13. Tickle Me Jesus Avatar
  Tickle Me Jesus

  Konge å ha dere tilbake!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *