Sammenslåingen av NerdAlert og Spillmuseet

nerdalert+sm sak

Heisann alle lesere og fremtidige lyttere, vi har en gedigen nyhet å dele med dere, vår sjefshøvding, Jan Olav, har vært på frierferd i oljehovedstaden og sikret ett unikt samarbeid innenfor spill og retrogaming her i Norge. Fra og med 06-06-2014 vil underholdnings-firkløveren NerdAlert bli en del av banden og NerdCast, NerdCastX, Tankesmie og NerdView bli distribuert på Spillmuseet.no.

Jan Olav forteller:
Kenneth “Slangen” Jørgensen tok kontakt med meg god tid før Retrospillmessen 2014 og ett godt vennskap utviklet seg, kjemien med de øvrige medlemmene i NerdAlert har heller ikke vært påklagelig så vi begynte å snakke om ett samarbeid etter Retrospillmessen. Ennå en gang heiv jeg meg på bussen bort til Stavanger for å møte Kenneth og Tommy Jørpeland. Selv med sin enorme fascinasjon for FPS (antall bilder per sekund) og det faktum at han ikke har spilt tidenes beste spill (Zelda – A Link to the Past på SNES) ble jeg straks sjarmert av en blond gaming diva og tonen satt godt fra første stund. Christer traff jeg under messen i Sandefjord og har null problemer med å skjønne at det er vaskeekte polygoner som flyter i årene hans, en knakende god kar fra ende til annen (Bare spør Jens August). Thomas Jørgensen har jeg bare hatt gleden av å snakke med på telefonen.

Dette samarbeidet er noe jeg er bombesikker på at kommer til å gagne begge leire og jeg er kjempeglad og stolt for at gærningene fra Rogaland ønsker å bli en del av vår voksende familie.

Dere som lytter på podcaster og/eller leser artikler på siden vil også ha muligheten til å treffe oss på SpillExpo 2014 da vi kommer til å være der og spre gleden med retrogaming og de jødekake fråtsende gamerne fra Vestlandet kommer til å lage show og kos i beste gamingånd.

Så velkommen til vår nye hjemmeside og ta godt imot de vulgære men genuine gaming entusiastene fra det glade Vestland.
Jeg håper dette er en like god nyhet for dere som det er innad i administrasjonen!!!

Hva er NerdAlert?

NerdAlert er en gruppe gamere/podcastere fra Stavanger som har baser på forskjellige steder i Norges langstrakte land. I oljehovedstaden Stavanger finner du Tommy Jørpeland og Kenneth Jørgensen, i Oslo sitter Christer Runde og i Bergen by har Thomas Jørgensen base.

De har holdt på med podcasting i snart fem år og har hovedsakelig tre podcaster:

nc
Den originale podcasten som startet det hele. I over fire år har Tommy, Christer og Kenneth gitt folket verbalt kos om bullshit og gaming! Etter at Tommy ble tvillingfar i April har NerdCast tatt pause frem til 2015, i dens plass utgis…

ncx

I tro med NerdCast-tradisjoner leder Thomas Jørgensen NerdCast X, med på laget er veteranene Kenneth og Christer. To episke timer annenhver uke om spill og underholdning.

ts

Dr. Jørpeland og Prof. Jørgensen tar for seg de store spørsmålene over en øl og svarer etter beste evne. En diskusjonspodcast for de ulærte. Tankesmie utgis annenhver uke.

Utenom podcaster så er det NerdView.

nv

NerdView er NerdAlerts videoinnhold, enten om det er filmer fra messer vi er på, spill vi spiller eller Twitch-kanalen vår.

Vi håper du sjekker det ut!


Posted

in

by

Comments

6 responses to “Sammenslåingen av NerdAlert og Spillmuseet”

 1. Tommy Jørpeland Avatar
  Tommy Jørpeland

  Dette bli bra!

 2. Per-Christian Barholm Avatar
  Per-Christian Barholm

  Its nice :D

 3. Kenneth Jørgensen Avatar
  Kenneth Jørgensen

  Gleder meg til mye morto sammen med Spillmuseet ! Blir JIZZ !!!!

 4. Jan Olav Hegvik Avatar

  Detta blir helt rått!!!!!!

 5. Magnus E.S. Avatar
  Magnus E.S.

  det er helt av kroken, som de gale folkene på andre siden av havet sier.
  Tror ting havner i vifta, som de sier!

  1. Tommy Jørpeland Avatar
   Tommy Jørpeland

   hehe vet ikke om dette tolkes positivt eller negativ :P ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *