NerdCast X: E3 2014 – Afterski

NCE32014afterski

E3 2014 er over! Bli med Thomas, Kenneth, Christer og Guest Star Tommy på en magisk reise gjennom årets største spillmesse. Hvem hadde best E3 Prediction og ikke minst, hvem vant E3?

Følg NerdAlert på:

facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikon


Posted

in

, ,

by

Comments

3 responses to “NerdCast X: E3 2014 – Afterski”

 1. Tommy Jørpeland Avatar
  Tommy Jørpeland

  Hvem vant E3 for deg?

 2. Jan Olav Hegvik Avatar

  Enkelt for min del, som det Zelda huet jeg er så ble jeg helt i ekstase når Nintendo viste fram det nye Zelda spillet til Wii U, så vinneren var Nintendo for min del. Det var dog andre spill jeg ble ganske nysgjerrig på, No Mans Sky (tror det var navnet), Bayonetta 2, The Order ++ Men nå i første omgang ser jeg fram til “Shovel Knight” :D

 3. Kenneth Jørgensen Avatar
  Kenneth Jørgensen

  Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *