En kort presentasjon av Retrogaming Trøndelag og konkurransen de har gående i skrivende stund.

retrogaming-trondelag-1

Konkurransen Retrogaming Trøndelag arrangerer :

Lars Øyvinn og Tanja på vei til Retrospillmessen i Sandefjord
Lars Øyvinn og Tanja på vei til Retrospillmessen i Sandefjord

Konkurransen består av 6 runder, der man får 1 poeng får hvert riktig svar. Etterhvert vil det komme en tabell over de som er med og hvordan de ligger ann i forhold til de andre som er med. De har hatt en musikkrunde, en boxart runde, og satser på 4 nye type runder fremover. Hvis interessen stiger , så er det noe de vurderer å gjennta.

For å finne konkurransen fra uke 1 så er det bare å klikke her , for uke 2 så klikker du her .

 

Kort presentasjon av Retrogaming Trøndelag og hvor du finner de :

Lars Øyvinn forteller :

Det starta med at jeg og samboer’n satt å diskuterte spill, og spesielt gamle spill. Kom over en haug med atarispill som hun hadde som barn, jeg fant igjen min gamle nes++, også rulla bare ballen avgårde. Jeg hadde fulgt diverse youtubefolk en periode i forkant, og var uansett på randen :p . Savna et sted å samle folk fra nærmiljøet med samme interessen, så da starta vi Retrogaming Trøndelag på facebook. Ei gruppe der det meste av gaming diskuteres, selges, kjøpes, byttes etc. Har som mål å få gruppa til å vokse, få til spilltreff med medlemmer, lage jevnlige videoer på vår youtubekanal, arrangere onlinespilling..ja, generellt..spre spillgleden til flest mulig!

Retrogaming Trøndelag sin gruppe på facebook finner du her . Facebook siden deres finner du ved å klikke her . Youtubekanalen deres finnes her .

Bilde tatt fra uke 1 (musikk konkurransen)
Bilde tatt fra uke 1 (musikk konkurransen)

Personlig syns jeg det er viktig å få fram alle som prøver å gjøre noe for retrogaming interesserte her i Norge, innholdet i vårt langstrakte land er ikke så enormt stort så det er viktig å få fram ildsjelene og vi i Spillmuseet oppfordrer samtlige lesere til å delta i konkurransen de holder på med nå da det er tydelig lagt en del arbeid i det og oppgavene er morsomme.


Posted

in

by

Comments

One response to “En kort presentasjon av Retrogaming Trøndelag og konkurransen de har gående i skrivende stund.”

  1. Magnus E.S. Avatar
    Magnus E.S.

    Jeg syns det var vanskelig i første runde, så jeg feiga ut.
    Skal gi det en sjanse til merker jeg. Så er det uansett morro å delta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *