Min Retroreise 03: Rayman PSX

Min Retroreise er en video-serie der jeg skal prøve alle konsollspill jeg noengang har spilt på Nintendo NES, Sega Master System, Super Nintendo, Playstation, Nintendo 64 & Diverse håndholdte.

I denne serien vil jeg prate om mine egne minner fra en svunnen tid, samtidig som jeg synser om hvordan spillene føles i dag.
Håper å gi alle en nostalgisk reise. Kanskje til og med noen henter ned de gamle konsollene sine fra loftet og blåser støvet av dem etter å ha sett et par episoder?

I dag besøker vi Playstation-eraen og spiller Rayman!

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikon

Comments

3 responses to “Min Retroreise 03: Rayman PSX”

 1. Jan Olav Hegvik Avatar

  Som vanlig, artig video og jeg fikk flashbacks til hvor vanskelig dette spillet egentlig var. Jeg har aldri kommet igjennom det selv, kanskje det fortjener en revival her i heimen også. Spillet ble faktisk spesifikt utviklet til Atari Jaguar i starten men da den maskinen solgte ufattelig få enheter ble det ett multi-plattform spill. Så de fleste kjenner det garantert fra Playstation 1 =)

 2. Håkon Puntervold Avatar
  Håkon Puntervold

  Dette var det første spillet jeg prøvde på GBA og herregud jeg var overrasket av grafikken!
  Det er vel første ganga jeg virkelig fokuserte på grafikk. Snakket om hvordan bakgrunnen var, bevegelser + +.
  Så dette spillet er grunnen for at jeg kjøpte meg en GBA :)
  Kom bare til den piano verdenen, og det er vel der saven min fortsatt er på carten. (skal mene det er en piano verden) :p
  Muligens ta det frem igjen når Retron 5 kommer ut :)
  Bra video, Christer!

  1. Christer Runde Avatar
   Christer Runde

   Takk for det. For et utrolig vanskelig spill! Prøvde meg litt videre etter opptaket var ferdig. Måtte gi opp da jeg kom til noen grotte-baner. Sjekket i stedet en speedrun på youtube, bare for å få med meg resten av spillet. Må vel ta meg sammen og runde det selv en dag. Er i alle fall utrolig gøy og sjarmerende på en cartoony/fransk måte ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *