Min Retroreise 04: 007 Goldeneye N64

Min Retroreise er en video-serie der jeg skal prøve alle konsollspill jeg noengang har spilt på Nintendo NES, Sega Master System, Super Nintendo, Playstation, Nintendo 64 & Diverse håndholdte.

I denne serien vil jeg prate om mine egne minner fra en svunnen tid, samtidig som jeg synser om hvordan spillene føles i dag.
Håper å gi alle en nostalgisk reise. Kanskje til og med noen henter ned de gamle konsollene sine fra loftet og blåser støvet av dem etter å ha sett et par episoder?

I dag spiller jeg N64 giganten Goldeneye!

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikon

Comments

4 responses to “Min Retroreise 04: 007 Goldeneye N64”

 1. Tommy Jørpeland Avatar
  Tommy Jørpeland

  Guttegjengen du snakker om som tok ut en tv i hagen for å spille Goldeneye, var meg, deg og Aimar om jeg ikke tar feil? Husker dog at det egentlig ikke ble en suksess siden sollyset reflekterte til de grader i tv-skjermen, men det spillet var en religion for oss den sommeren!

  1. Christer Runde Avatar
   Christer Runde

   Stemmer! Det var oss. Vi brydde oss lite om sollyset, sålenge vi kunne fortsette spillinga ;) (Tror vi faktisk blokkerte sola med en parasoll? )

 2. Jan Olav Hegvik Avatar

  Dette er virkelig ett episk spill. Og gud hvor mye jeg hatet i multiplayer om noen valgte Odd Job, var ett helvete å treffe faenskapet!! Takk igjen for en knall video som brakte fram gode minner fra ungdomstiden med dette spillet på gutterommet =)

 3. Trond Sinfour Borgersen Avatar
  Trond Sinfour Borgersen

  Goldeneye er etter min mening det beste multiplayer spillet (4 player) man kan spille. Blir aldri lei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *