Spillmuseets Retro Cast episode 4 – Mario Kart, Fragglene + masse mer

Lars Øyvinn, Jørgen og Jan Olav er tilbake, denne gangen snakker vi om Mario Kart, Fragglene med mere!

facebook-profile-retro-cast-artikkel

Spillmuseets Retro Cast vil bli utgitt en gang i uken, så hver fredag fremover vil dere få en god dose retrorelatert preik og en aldri så liten dose avsporinger!! Facebook siden vår finner dere her!

Spillmuseets Retro Cast episode 4 :

Lars Øyvinn fra Retrogaming Trøndelag , Jørgen (Spillmuseets webutvikler), Jan Olav Hegvik (redaktør, skribent og en av Spillmuseets grunnleggere)  snakker om Mario Kart og spillenes utvikling samt opprinnelse pluss mye mer, vi kan som i de foregående episodene garantere en stor mengde avsporinger. Ikke glem å delta i den dødsviktige avstemningen for å bestemme det beste Mario Kart spillet en gang for alle!!

Dere finner oss også via RSS streamen http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:109322869/sounds.rss

og ved å søke i podcast apper med søkeordet “spillmuseet”, eller ved å besøke itunes http://itunes.apple.com/no/podcast/spillmuseets-retro-cast/id911670531

 

Vi vil takke så mye for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, det verdsettes stort av samtlige i Spillmuseet!! Er det noen temaer dere ønsker vi skal ta opp etc så sleng inn kommentar her eller på facebook siden vår , NerdAlert eller Retrogaming Trøndelag (gruppe og side) sin. All ris og ros tas til etterretning. GOD FORNØYELSE!!

Comments

6 responses to “Spillmuseets Retro Cast episode 4 – Mario Kart, Fragglene + masse mer”

 1. Tommy Jørpeland Avatar
  Tommy Jørpeland

  Storkosa meg med denne, dere har virkelig startet å finne formen og formatet deres! Gud, fraggle-snakket tok meg way back. Ikke uten grunn jeg går onder Onkel Reisende Mack i NerdCast X for tiden ;)

  En siste ting: Søppelhaugen heter Marjory the Trash Heap på engelsk..og ja, hun har tits,

  1. retrojorgen Avatar
   retrojorgen

   hehe.. takk! Bare vent til Brødrene Dal neste uke :)

  2. Jan Olav Hegvik Avatar

   Takk for komplimentet Onkel reisende Mac ^^

 2. kire82oslo Avatar
  kire82oslo

  Bra podcast!!

  Vill lägga en stemme på Super Mario Kart. Det förtjänar en förstaplats! Det är verkligen ett skill-based racingspel, till skillnad mot Mario Kart 64. Det är fortsatt mitt favoritspel i serien, även och jag äger och uppskattar de resterande. Den känslan att få till en shortcut med hjälp av en fjäder i spökbanorna är priceless. Och Battle Mode banorna är genialiskt enkla, men blir aldrig tråkiga. Fortsatt ett av de bästa multiplayerspelen till SNES! :)

  Ps. Double Dash på en andra plats, hehe ;)

  1. retrojorgen Avatar
   retrojorgen

   Double Dash FTW! :)

  2. Jan Olav Hegvik Avatar

   Tusen takk for komplimentet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *