Episode 7 – Zelda A Link to the Past spesial, seriebladet Pyton + masse mer

I denne episoden snakker jeg, Jørgen og Lars om kanskje det beste Zelda spillet noensinne, minner fra bladet Pyton, vi tester om redaktørens nummer fortsatt virker + masse mer

retro-cast-forsidebilde-episode-7

Spillmuseets Retro Cast vil bli utgitt en gang i uken, så hver fredag fremover vil dere få en god dose retrorelatert preik og en aldri så liten dose avsporinger!! Facebook siden vår finner dere her!

For å høre vår forrige episode som er del 2 av vår NES bonanza så kan du klikke her.Episoden inneholder vår topp 3 spill liste, Utfordringen pluss masse annet.

Spillmuseets Retro Cast episode 7 :

Lars Øyvinn fra Retrogaming Trøndelag , Jørgen (Spillmuseets webutvikler), Jan Olav Hegvik (redaktør, skribent og en av Spillmuseets grunnleggere)  snakker om kanskje tidenes beste Zelda spill, minner rundt bladet Pyton. Vi tar også på oss oppgaven for å sjekke om nummeret man kunne ringe for å bli skjelt ut av redaktøren fortsatt er operativt. Vi kan som i de foregående episodene garantere en stor mengde avsporinger, dessuten får Lars en telefon fra fetteren sin Einar Gabriel.

Har dere noen spørsmål, ønsker om temaer osv så ta kontakt, dette kan gjøres på facebook eller ved å sende en mail til [email protected]

Dere finner oss også via RSS streamen http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:109322869/sounds.rss

og ved å søke i podcast apper med søkeordet “spillmuseet”, eller ved å besøke itunes http://itunes.apple.com/no/podcast/spillmuseets-retro-cast/id911670531

Vi vil takke så mye for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, det verdsettes stort av samtlige i Spillmuseet!! Er det noen temaer dere ønsker vi skal ta opp etc så sleng inn kommentar her eller på facebook siden vår , NerdAlert eller Retrogaming Trøndelag (gruppe og side) sin. All ris og ros tas til etterretning. GOD FORNØYELSE!!


Posted

in

by

Comments

One response to “Episode 7 – Zelda A Link to the Past spesial, seriebladet Pyton + masse mer”

 1. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Prosjekt “Ta igjen Podcasten” er fortsatt i full sving… jeg har vel jobbet meg opp til dags dato om et par uker, tenker jeg.

  Liten oppklarelse om tidslinjene som spinner ut fra OoT:
  En tidslinje baserer seg på at Link beseirer Ganon som voksen. En annen tidslinje baserer seg på at Link som har beseiret Ganon i fremtiden reiser tilbake og sørger for at Ganons planer stopper i fortiden. Dette er den samme Link som forsvinner i Termina.
  Den tredje tidslinjen, så vidt jeg har forstått, baserer seg på at Link forsvinner fra fremtidens tidslinje. Han forsvinner fordi OoT på minst ett tidspunkt tvinger spilleren til å reise tilbake i tid og forandre historien. Om vi husker Doc Browns forklaring fra Tilbake til Fremtiden 2, skapes det da en ny tidslinje, en hvor Link altså aldri kommer tilbake fordi fremtiden Link reiser tilbake til er forandret. Tidslinjen hvor Link forsvinner blir da til LttP-tidslinjen.
  Ellers er jeg enig i at det virker som Nintendo fant på mye av tidslinjen rundt lanseringen av Skyward Sword, så mye av tidslinjen er nok resultat av heldige sammentreff.

  Pyton ja, det skrev jeg særoppgave om. Synes faktisk det var mye bra underfundig humor i tillegg til all rølpen, noe jeg la vekt på i oppgaven. Jeg var til og med hjemme hos Arild Midthun og intervjuet ham i 2000.
  Noen år senere ble jeg også kjent med Dag Kolstad, satt i flere møter med ham og lærte kjempemye om å skrive tegneseriestriper. Veldig hyggelig kar, og jeg er fortsatt veldig takknemlig fordi han tok seg tid til å hjelpe en liten mygg som meg.

  PS. Super Mario World het jo Super Mario Bros 4 i Japan, gjorde det ikke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *