SpillExpo 2014

Vi kommer på SpillExpo 2014!

IMG_0097

 

Spillexpo

Har du et snev av interesse for spill generelt og ikke bodd inni en NES de siste årene, så har du helt sikkert fått med deg Norges største spillmesse, nemlig SpillExpo. Det hele braker løs fredag 7. november og varer til og med ut søndagen den 9. Forstatt ikke helt sikker på hva SpillExpo er? Da er det enklest hvis de selv får fortelle:

“Spillexpo vil være en bred, samlende spillmesse for alt spillrelatert i Norge. Messen er inspirert av lignende messer i andre land, som for eksempel Gamescom i Tyskland, Gamex i Sverige og E3-messen i Los Angeles.

På Spillexpo møter du spilldistributører, spill- og app-utviklere, spillbutikker, indieutviklere, utdanningsinstitusjoner, offentlige støtteordninger for spill og interaktive produksjoner, LAN-arrangører og mange flere. Alle plattformer vil være representert, herunder Playstation, Xbox, Nintendo, PC, Mac, iPhone, Android og Windows Phone.

Messen vil ha en bred innholdsmessig profil, med releaser og arrangementer på scenen, gamingstations, forelesninger, seminarer, pressemøter og livespilling. Det vil også bli anledning til å møte artister og kjente spillpersonligheter.”

I tillegg dukker det opp flere som selger retrospill og konsoller samt annet herlig retrodigg. For ikke å glemme Spillmuseet da selvsagt! I år stiller vi med en stand på 55 kvm fylt til randen med herlig retro. Vi kobler opp de kjente og kjære konsollene og datamaskinene, vi stiller ut masse kule ting – ting du kanskje bare så vidt har hørt om eller sett bilder av på nettet. Vi skal selvsagt kjøre konkurranser hvor du kan vinne kule premier, vi skal til og med på scenen med selveste Jon Cato Lorentzen i løpet av helgen og kjøre spillkonkurranse på Commodore 64! Hvilket spill før du selvfølgelig ikke vite nå, litt spenning må det være i tillegg at du ikke får lov til å tjuvtrene.. Men håndgymnastikk blir det masse av, så det er bare å begynne med 20 pushups daglig frem til messedagene.

Vi stiller mannsterke og gleder oss til å møte likesinnede og ikke minst presentere yngre publikum at det finnes noe annet enn Destiny, LOL, Fifa, CS og Minecraft.

Glem heller ikke våre venner fra Nerd Cast! De kjører show og podcaster og du skal ikke se bort i fra at de intervjuer en og annen. Mye morro kan vi i hvert fall love deg!

Lyst til å komme og besøke oss på SpillExpo 2014? Følg med på spillmuseet.no samt facebook! Vi har nemlig gratisbilletter som vi skal dele ut! Vil du vite mer om SpillExpo? Da knepper du inn www.spillexpo.no i nettleseren på datamaskinen din – eller bare klikker på linken da.

Litt fakta om SpillExpo 2014:

 • Anslagsvis 17.000 besøkende.
 • 12.000 kvadratmeter.
 • Esport i samareid med Gamer.no.
 • NM i Cosplay
 • Utstillere som PS4, XBOX, Komplett, MSI, Roccat, Cooler Master, Gunnar, Crucial, Nordic Garrison, Corsair, Intel, nVidia osv osv samt salgsstander fra Komplett, Retroland, Retroplay, Animelia.no, Outland, Zoocomics and so on. Totalt 51 stander OG det øker!
 • Mange konkurranser, foredrag, paneldebatter og presentasjoner på hovedscenen!

 

 


Posted

in

,

by

Comments

2 responses to “SpillExpo 2014”

 1. Zeldafisken Avatar
  Zeldafisken

  Kyeeeeeehhh, Nerdcast!
  Hvilke(n) av dagene skal dere ta opp podcast / ha litt show på Spillexpo?
  Tror jeg bare får stukket innom én dag, så hadde vært artig å få med seg noe good shiet.

  1. Tomas Kristiansen Avatar
   Tomas Kristiansen

   Ekke sikker, regner med de sitter og lirer av seg noe ræl hver dag egentlig? Håper det i jaffal. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *