Episode 10 – The Great Giana Sisters, Ivo Caprino filmer + masse mer!

Vi snakker om våre minner fra den episke Super Mario Bros klonen “Giana Sisters”. I “Husker du?” snakker vi om en kar de fleste kjenner til, nemlig Ivo Caprino.

retro-cast-forsidebilde-mal-giana

Spillmuseets Retro Cast vil bli utgitt en gang i uken, så hver fredag fremover vil dere få en god dose retrorelatert preik og en aldri så liten dose avsporinger!! Facebook siden vår finner dere her!

For å høre vår forrige episode som handler om den grå boksen fra Sony og Thomas toget så kan du klikke her.Episoden inneholder våre minner rundt Sony sin første konsoll lansering, samt årsaken til brudd i samarbeidet med Nintendo. Vi gjenopplever minner fra vårt favoritt lokomotiv og snakker om Thomas toget i “Husker du?” spalten.

Spillmuseets Retro Cast episode 10 :

Lars Øyvinn fra Retrogaming Trøndelag , Jørgen (Spillmuseets webutvikler), Jan Olav Hegvik (redaktør, skribent og en av Spillmuseets grunnleggere) snakker om våre minner om det legendariske “The Great Giana Sisters” og årsaken til hvorfor det ble fjernet fra butikkhyllene. I “Husker Du?” spalten tar vi for oss en mann som alene er ansvarlig for mange av våre barndomsminner, ingen ringere enn Ivo Caprino, vi avslører også vår topp 3 Caprino dukkefilm liste. Dette pluss masse annet får du på øret i denne ukens episode!

Har dere noen spørsmål, ønsker om temaer osv så ta kontakt, dette kan gjøres på facebook eller ved å sende en mail til [email protected]

Dere finner oss også via RSS streamen http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:109322869/sounds.rss

og ved å søke i podcast apper med søkeordet “spillmuseet”, eller ved å besøke itunes http://itunes.apple.com/no/podcast/spillmuseets-retro-cast/id911670531

Vi vil takke så mye for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, det verdsettes stort av samtlige i Spillmuseet!! Er det noen temaer dere ønsker vi skal ta opp etc så sleng inn kommentar her eller på facebook siden vår , NerdAlert eller Retrogaming Trøndelag (gruppe og side) sin. All ris og ros tas til etterretning. GOD FORNØYELSE!!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *