Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D remake!

Nylig annonserte Nintendo en remake på Majora’s Mask til 3DS!

Zelda Majora's Mask LE

I November annonserte Nintendo en remake på Majora’s Mask til 3DS konsollen. Lansering har ikke blitt spikret ennå, men de antyder første eller andre kvartal i 2015. Det blir selvsagt grafiske oppdateringer og justeringer for å tilpasse spillet til 2DS/3DS sine to skjermer. Spillet kommer i vanlig utgave samt en Limited Edition i Europa og Australia som inneholder en tøff pin, dobbeltsidig poster (Arg!! Hater dobbeltsidige postere!) samt en bok med stålomslag. Det har ikke blitt satt noen pris ennå, men anta rundt 399,- for den vanlige versjonen og et sted mellom 500-600,- for limited edition. Skal ikke se bort i fra at det kommer en 3DS XL Majora’s Mask 3D Limited Edition utgave også, slik de gjorde med A Link Between Worlds.

For øyeblikket er Game i England (game.co.uk) eneste stedet jeg har funnet muligheten for å forhåndsbestille Limited Edition, men det vil nesten garantert dukke opp i norske nettbutikker i løpet av den neste måneden. Standardutgaven ligger tilgjengelig for forhåndsbestilling på CDON.no og Komplett.no nå.

Spillmuseet kommer til å kjøre en test av spillet så fort vi får det i våre svette never!

 


Posted

in

by

Comments

One response to “Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D remake!”

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

    Gleder meg til å teste dette :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *