Min Retroreise 16: Disney´s Aladdin SNES

Min Retroreise er en video-serie der jeg skal prøve alle konsollspill jeg noengang har spilt på Nintendo NES, Sega Master System, Super Nintendo, Playstation, Nintendo 64 & Diverse håndholdte.

I denne serien vil jeg prate om mine egne minner fra en svunnen tid, samtidig som jeg synser om hvordan spillene føles i dag. Håper å gi alle en nostalgisk reise. Kanskje til og med noen henter ned de gamle knsollene sine fra loftet og blåser støvet av dem etter å ha sett et par episoder?

I denne episoden kikker jeg på Capcoms disneyklassiker Aladdin.

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png


Posted

in

,

by

Comments

4 responses to “Min Retroreise 16: Disney´s Aladdin SNES”

 1. Zeldafisken Avatar
  Zeldafisken

  Fin episode!
  Har ikke spilt spillet, for da jeg tidligere så gameplay fra det, var det alltid første bane (markedet) som ble vist fram. Syntes det så sånn helt greit ut, men gadd aldri undersøke videre. Men nå frister det veldig å kjøre gjennom det en gang!
  Et Disney-spill fra Capcom jeg derimot har spilt og liker svært godt er “The Magical Quest Starring Mickey Mouse”! Selv om jeg i ettertid ser at det er et ganske kort spill, tok det lang tid for meg og søstera mi å komme gjennom det. Likte godt at det var så mange bosser man måtte beseire, i tillegg til de fargerike verdenene og de ulike draktene man fikk. Trollmann Mikke var selvsagt kulest! Mener også å huske at musikken var fengende.

  Har du spilt det? Isåfall hadde håper jeg det kommer i en fremtidig retroreise om ikke så altfor lenge!

  1. Christer Runde Avatar
   Christer Runde

   Takk for det. Aladdin er en fantastisk liten platform-pærle. Bør testes.

   Magical Quest er fantastisk! Skal selvfølgelig spille det i retroreisa, har bare spart det litt ;) Dukker nok opp om ikke alt for lenge.

 2. Trond Sinfour Borgersen Avatar
  Trond Sinfour Borgersen

  Nok en gang en flott retroreise. Er faktisk ikke lenge siden jeg selv satte på spillet og kjørte gjennom en del brett. Men er vel på tide å få rundet det også. Det og Lion King.

  1. Christer Runde Avatar
   Christer Runde

   Takk for det. Lion King dukker også opp i en fremtidig episode ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *