Min Retroreise 19: Magical Quest: Starring Mickey Mouse SNES

Min Retroreise er en video-serie der jeg skal prøve alle konsollspill jeg noengang har spilt på Nintendo NES, Sega Master System, Super Nintendo, Playstation, Nintendo 64 & Diverse håndholdte.

I denne serien vil jeg prate om mine egne minner fra en svunnen tid, samtidig som jeg synser om hvordan spillene føles i dag. Håper å gi alle en nostalgisk reise. Kanskje til og med noen henter ned de gamle knsollene sine fra loftet og blåser støvet av dem etter å ha sett et par episoder?

I årets siste Min Retroreise kikker vi på det flere mener er det beste Mikke Mus-spillet noensinne. Nemlig Magical Quest til Super Nintendo.

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Min Retroreise 19: Magical Quest: Starring Mickey Mouse SNES”

 1. Zeldafisken Avatar
  Zeldafisken

  Et flott gjensyn!
  Skal jammen ta og få spilt det igjen snarest. Som den ungfisken jeg er, så er det GBA-remaken jeg har minner fra, men med “Game Boy Player”-tillegget jeg har til Gamecube’n, skal jeg nok få Mikke opp på storskjermen!

  Husker jeg syntes første bane var noe vanskelig, der du må rulle nedover torner på tomater før du blir kastet inn til en dødelig miniboss. Deretter ble det døden i vannoverflaten. Kan med trygghet si at både beveren og sjøstjernene har fått nok mus, heh.

  Sånn ellers skal det nevnes at jeg ikke visste om shoppen i treet over minibossen. Trodde jeg hadde oppdaget det meste, men den slapp visst unna.

  Forresten, det var en ting jeg kom til å tenke på da du nevnte hvordan du håpet å rekke å få trollmannsdrakten. Det gikk fint her, men kunne det være en idé å starte spillingen litt ute i spillet, hvis det er noe spesielt ved det du ønsker å vise fram? Mange spill kan ofte være noe kjedelige/enkle mtp komplekshet i starten, og viser ikke alltid spillet fra sin beste side. Det kommer selvfølgelig an på spillet, i tillegg til at det krever mer tid av deg for å komme fram til et visst punkt i det, men det kunne kanskje fungert en gang iblant?

  1. Christer Runde Avatar
   Christer Runde

   Takk for svar Zeldafisken. Alltid hyggelig å lytte til dine visdomsord.

   Er enig i at det er noen ganger det hadde vært gøy å ikke alltid starte fra begynnelsen av et spill. Jeg har spilt utrolig mange JRPG´s i min barndom, og de er som oftest ganske treige og historie-tunge i starten. Når jeg spiller disse skal jeg prøve mitt ytterste å få til en save-game eller noe lignende som ligger litt lenger ute i spillet. Men i et platformspill går det somregel greit å starte fra begynnelsen – med mindre det er noe spesielt jeg har lyst å vise frem.

   Jeg har planer å endre litt av strukturen av videoene på nyåret, så håper det blir sett på som en forbedring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *