E19 – Topp 24 Super Nintendo-finale, og våre juletradisjoner

Vi ringer julen inn med finalen av vår topp 24 Super Nintendo spill, og snakker litt om alle våre juletradisjoner

retro-cast-forsidebilde-E19

I denne episoden av Spillmuseets Retro Cast, på selveste juleaften, runder vi av vår topp 24 liste over de beste Super Nintendo-spillene. Som vanlig er det Jan, Lars og Jørgen som er i panelet.

Ikke fått med deg de tidligere episoden i topplisten vår?

ikke fortvil. Du finner alle episodene våre på itunes her, på soundcloud her https://soundcloud.com/spillmuseet-retro-cast , og i tillegg finner du oss på Android ved å søke på Spillmuseet i appen Beyondpod. Vi ønsker alle våre lyttere en god jul!


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “E19 – Topp 24 Super Nintendo-finale, og våre juletradisjoner”

 1. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Mangler et Final Fantasy på lista… merkelig langt nede. Femmern ville jeg selv plassert ganske høyt. Dragon Quest også (kan forsvares med at de ikke kom til Europa, men det gjorde jo hverken Earthbound eller Mario RPG heller).

  -Zelda på tredje… det skurrer nesten mer enn Super Metroid på 11…

  -Turtles in Time er knall, faktisk ikke overasket over plasseringen. Men styr unna XBLA-versjonen. Det er IKKE samme spillet, det mangler iallefall ett brett, det mangler bosser, grafikken er ny, men jeg synes den mangler sjarm. Musikken er ødelagt, og viktigst av alt: kontrollen er grusom, alt er gjort om og ingenting fungerer mer. Originalen hadde veldig stram og god kontroll. XBLA-kontrollen er ruinert, ingenting fungerer… prøv selv eller ta mitt ord for det.

  -Å gi førsteplassen til Bubsy the Bobcat var en ren selvfølge. Velfortjent seier til denne garnøstekåte katten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *