E21 – He-Man Spesial!

Vi skifter navn til Retrotimen, og blir den ultimate podcasten for deg som liker spill, tv-serier, filmer og tegneserier fra 80- og 90-tallet!

retro-cast-forsidebilde-he-man

Dette får du høre om i dagens episode

Jan, Lars, Trond og Jørgen tar for seg den ultimate muskelhelten fra 80-tallet, He-Man! Var han så tøff som vi husker? Hvordan dukket egentlig Skeletor opp? Hvor bra er egentlig He-Man spillefilmen med Dolph Lundgren? Og finnes det egentlig noen He-Man-spill?

Det og mye mer i dagens episode av Retrotimen. Sjekk ut episoden på youtube, eller hør den via soundcloud.

Følg oss på:
facebook ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png

PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.


Posted

in

by

Tags:

Comments

7 responses to “E21 – He-Man Spesial!”

 1. Tomas Kristiansen Avatar
  Tomas Kristiansen

  JEG. ER. TROOOOOOOOOOOOoOND!

  1. Trond Sinfour Borgersen Avatar
   Trond Sinfour Borgersen

   Jammen.. det er jo JEG SOM ER TROOOOOND! :D

 2. Jan Olav Hegvik Avatar

  Den starten må jeg ærlig innrømme at jeg ler godt av selv :D

 3. Robert Engeli Avatar
  Robert Engeli

  var da langt fra alt som var dubbet på tv3 når vi fikk det, er 99% sikker på at Pirates of Dark Water som jeg så på der ikke var dubbet ihvertfall, tror alt av Disney var dubbet da, Denver the Last Dinosaur husker jeg ikke helt sikkert, men tror den også var på engelsk, Inspector Gadget var også på engelsk der, He-Man og sånt så jeg faktisk aldri på TV3

  1. Trond Sinfour Borgersen Avatar
   Trond Sinfour Borgersen

   Litt usikker på om serien faktisk gikk på tv3. Jeg tror norsk dubbet kun kom på VHS. Men er ikke 100% sikker :)

  2. Jan Olav Hegvik Avatar

   Denver the Last Dinosaur ja, der ga du meg et artig flashback Robert :D

 4. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  He-Man ja, jeg liker faktisk filmen. So-bad-it’s-good, mener jeg. Den er jo alt annet enn kjedelig. Serien har jeg null forhold til, merkelig nok, men jeg husker jeg så andre serier fra Lou Scheimer, som Bravestarr og Ghost Busters (ikke Real Ghostbusters vel og merke)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *